Kaupallinen yhteistyö: HairLust. Postaus sisältää alekoodin!

Silläkin uhalla, että rikon jonkun taian, voin huokaista vuosien tasapainon hakemisen jälkeen voivani vihdoin hyvin. Perheellistymisen ja yrityksen perustamisen myräkät ja kasvukipuilut ovat hiljalleen hälvenneet ja tilalle on tullut seesteinen elämänvaihe. Eihän siihen mennytkään kuin melkein kymmenen vuotta.

Kehoni on siitä fiksu epeli, että se reagoi yleensä nopeammin olotiloihini kuin oman hyvinvointini tärkeyttä liian usein vähätellyt mieleni. Kuluneina vuosina suolistoni on mennyt solmuun ja ihoni on ollut tulehdustilassa. Olen pelännyt sydämeni muljahteluja sekä epätasaisia lyöntejä ja kärsinyt vakavien masennusoireiden kaltaisista PMS-oireista. Hiukseni ovat lähteneet päästä siinä määrin, että käytin pari vuotta huiveja peittääkseni ohimokaljuni.

Nyt on onneksi toisin, hiljalleen. Vaikka asiat voivat kiepahtaa ympäri milloin tahansa, ja seesteisessäkin elämässä on synkät päivänsä ja myrskypilvensä, nautin tästä elämäntilanteesta niin että sydän on muljahtaa – nyt onnesta sijoiltaan. On vihdoin aikaa ja ehkä ennen kaikkea ymmärrystä omin toimin varmistaa hyvinvointi elämän kaikilla osa-alueilla.

Ja se kaikki näkyy myös ulospäin. Tai en tiedä, huomaako sitä kukaan muu, mutta itse tykkään tästä minusta ihan hurjasti, päästä varpaisiin. Olen hurjan kiitollinen keholleni, joka taipui mutta ei katkennut ja joka kaiken kokemansa ja omistajansa heitteillejätön jälkeen nyt taas hehkuu hyvää oloa.

Se kaikki näkyy myös hiuksissani. Olen kyllä kampaamojen kauhuasiakas, sillä en ole värjännyt hiuksiani vuosikausiin ja käyn ehkä kerran vuodessa vain tasoittamassa latvat. Ja itse asiassa viimeksi sen tasoituksen teki ystäväni keittiösaksilla kesäloman mökkireissulla. Mutta minulle hiukset ovat tärkeä osa minua, siinä missä esimerkiksi silmälasitkin. Tuntisin oloni nakuksi ilman rillejä ja pitkiä hiuksia.

Siksi laiskoista kampaamokäynneistä huolimatta kyllä hoidan hiuksiani. Nyt kun aikaa, eikä hiustenhoidolliset kysymykset ole lähinnä sitä, jaksanko tai ehdinkö pestä hiuksiani tänäänkään. Ja sen huomaa, sillä kuten koko keho, hyvinvointi on hiustenhoidossakin kiinni niin sisäisestä kuin ulkoisesta hoidosta ja hellinnästä.

Ruualla – ja sillä että ylipäätään ehtii miettiä, mitä syö – on tietenkin iso merkitys. Tämän lisäksi olen ohimokaljuelämän koettuani syönyt silloin tällöin purkista vitamiinikuureja, joiden aineosat on tarkoitettu nimenomaan jeesimään hiusten hyvinvointia. Nyt viime aikoina olen napsinut yhteistyökumppanini HairLustin Hair Growth Formula Gummies -lisäravinteita, jotka ovat vegaanisia, sokerittomia, gluteenittomia ja gelatiinittomia.

Gummies-vitamiinit ovat maultaan ja suutuntumaltaan kuin karkkeja (ja siksi onneksi turvalukkokorkillisessa purkissa), ja niissä on kattaus erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, jotka on valkattu juuri hiusten hyvinvointia ajatellen. Biotiinin hyödyt hiuksille ovat varmasti tuttuja teillekin, joten Gummiesit sisältävätkin runsaasti juuri tuota B7-vitamiininakin tunnettua vitskua.

HairLustilla on vitamiinien lisäksi valikoimissaan myös ulkoiseen käyttöön tarkoitettuja hiustenhoitotuotteita. En ollut kuullut näistä ennen kuin HairLustilta oltiin minuun yhteydessä. Tai ehkä olinkin kuullut, mutta heittänyt ne heti ajatusten romukoppaan miettien, että eihän tällaiset hattaravärejä hehkuvat purnukat mitenkään voi olla luonnonkosmetiikkaa.

Mutta kyllä vain: suurin osa HairLustin tuotteista on sekä sertifioidusti ekologisia että vegaanisia. Tuotteet valmistetaan pääasiassa Tanskassa, mutta tuotantoa on myös muualla EU:ssa sekä Aasiassa.

Hippeyttä kilometrin päähän huutavien luonnonkosmetiikkabrändien rinnalla onkin mahtavaa, että tarjolla on myös tällainen helposti lähestyttävä karkkinen ekohiustenhoitosarja kuin HairLustilla on.

Purnukoiden lisäksi myös tuoksut ovat ihan hattaraa. Etenkin Hair Growth & Repair Shampoo tuoksuu niin hubbabubbamaiselle, että esikoinenkin totesi, että sitä tekisi ihan mieli syödä. Samaan sarjaan kuuluu myös Hair Growth & Repair Conditioner, jonka tuoksussa on lisäksi mukana aavistus metsäsieniä.

Olen viime aikoina testaillut myös HairLustin kosteuttavaa ja syvähoitavaa Hair Growth & Protection Hair Maskia. Laitan naamion hiuksiini saunapäivinä, ja sen jälkeen tuntuu kuin hiukset ihan hymyilisivät. Onko syynä sitten hiusnaamio vai rentouttava saunavuoro ja hyvät yönet siihen päälle, kuka tietää. Luultavasti molemmat, sillä kuten sanottua, hiustenhoitokin on sekä sisäisestä että ulkoisesta hyvinvoinnista huolehtimista.

Oma suosikkini HairLustin hiustenhoitotuotteista on Scalp Follicle Treatment & Volumizer, hoitava ja tuuheuttava hiuspohjan suihke. Valkkasin sen hiustenhoitokavalkadiini, sillä sen kerrotaan olevan erityisen hyvä ärtyneelle, kutisevalle ja hilseilevälle päänahalle. Joudun pesemään hikisten urheiluharrastusten takia hiuksia vähän liian usein, mikä tuntuu päänahassa, mutta suihke ja bambuisella harjalla tehty hellä harjaus pesun jälkeen ovat auttaneet.

On onni saada olla tämä hyvinvoiva minä, hiuksia myöten.

Ps: sain teille käyttöönne alekoodin hiusten hyvinvointiin. Naputtelemalla koodin LAHIOMUTSI20 saatte 20 prosentin alennuksen HairLustin nettikaupassa. Alekoodi on voimassa 5.11.2020 asti.  

Jaa