Unelmaduunarit Hanne Valtari Satu Ramo Podcast

Tässä vuodenajassa tässä parasta on se, että vaikka onkin vielä töissä, iltaisin ehtii jo uppoutua kesään niin hyvin, että tuntuu kuin olisi lomalla.

Olit kesälomilla tai ei, Satun ja minun Unelmaduunarit-podcastin uusimmat jaksot sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niitä voi kuunnella niin rannalla pötkötellessä kuin fillaroidessa töihin. Kesä kun on mitä parhainta aikaa antaa aivojen huomaamatta vähän leikitellä ajatuksella siitä, mikä minusta tuleekaan isona. Ja jos aivot taas ovat tiukasti työmoodissa koko kesän, Unelmaduunarit tarjoaa siihenkin uusia ajatuksia ja näkökulmia.

Nappaahan siis kuulokkeisiin tai kaiuttimiin Unelmaduunarit. Voit kuunnella uusimmat jaksot tästä alta, mutta ne löytyvät myös iTunesista, Spotifystä ja puhelimen omasta podcast-sovelluksesta, kun haet ”Unelmaduunarit kausi 3″. Täältä löydät kaikki kauden jaksot Soundcloudissa. Täältä löytyvät taas edelliskausien jaksot.

Kalenterikarju: Ensimmäisen yrittäjävuoden opit

Kirjoista, ilmastoaiheista ja lautapeleistä tunnettu somepersoona Kalenterikarju, eli Mikko Toiviainen, kertoo ensimmäisenä yrittäjävuotenaan kertyneet opit. Miksi on hyvä karsia? Paljonko rahaa on tarpeeksi toimeentuloa? Minä ja Satu kerromme jaksossa myös sen, paljonko maksamme itsellemme palkkaa. Entä kuinka somessa töitä tekevä onnistuu karsimaan nettikäytön minimiin? Nyt jos koskaan sopii sanoa: kuuntele jakso ja viisastu.

Johnny Turtiainen: Suomalainen kokki perusti kalaravintolan Islantiin

Kuumottaako poskia ajatus ulkomaille muutosta? Mitä jos lähtisi muille maille töihin, seikkailemaan ja tekemään jotain ihan uutta? Suomalainen Johnny lähti nuorena miehenä Islantiin satujen saarelle ja kuinkas sitten kävikään? No hän perusti Reykjavikin kehutuimman hummeriravintolan! Tässä jaksossa möyhitään unelmien työuraa ulkomailla.

Ps. Kuvassa näkyvät koivuvaneriset korvakorut olen saanut kotimaiselta KIETO-korumerkiltä. Korvikset ovat osa Weecos for Pride -valikoimaa, jonka myynnistä osa kohdistetaan ihmisoikeusjärjestö Seta ry:n tukemiseen.

Jaa