Unelmaduunarit Podcast Laura Friman-2328

Unelmaduunarit Podcast Laura Friman-2328Tarjolla supermukava työ, mutta väärässä kaupungissa! Onko työn takia pakko muuttaa? Toimittaja, juontaja ja kirjailija Laura Frimanin mielestä ei. Hänen työnsä ovat pääsääntöisesti Helsingissä, mutta koti ja perhe ovat Turussa.

Tämän viikon Unelmaduunarit-jaksossa käydään kylässä Lauran Helsingin yksiössä, työkämpillä, ja saadaan kuulla, minkälaista on elää kahden kaupungin välillä. Laura kertoo myös, miten pyörittää monimuotoista työrepertuaariaan, joissa yhteinen nimittäjä on vain se, että jokaisen työnsä Laura tekee freelancerina.

Kuten Lauraa Instagrammissa ja muilla somekanavilla seuraavat tietävätkin, erityisen mielenkiintoisen jaksosta tekee myös se, mitä tapahtui jakson äänityksen jälkeen. Laura kun oli taas tuttuun tapaan lotonnut ja hakenut asuntoa Helsingin Suomenlinnan asuntohaussa. Tällä kertaa vain kävi niin, että hän voitti sai saarelta vuokra-asunnon – ja päätti perheensä kanssa lunastaa voittonsa.

Jakson pääset kuuntelemaan tuosta yltä tai esimerkiksi täältä. Puhelimissa vakiona olevat podacast-sovellukset toimivat myöskin; sieltä vain etsit sanalla ”Unelmaduunarit”. Kuunteluiloa!

Tämän jakson jälkeen Unelmaduunarit jää kesätauolle, ja palaamme Satun ja uusien podijaksojen kanssa linjoille syksyllä. Olisikin mahtava kuulla teiltä palautetta. Ykköskauden jälkeen muutimme tekemisen tapaa; kuuluiko se teille asti? Jos kuului, mitä olette mieltä? Mitä toivoisitte tulevalta kaudelta? Onko mielessä vieraita, joiden luokse meidän ehdottomasti pitäisi mennä kylään?

TÄSSÄ AIKAISEMMIN ILMESTYNEET UNELMADUUNARIT-PODCASTIN JAKSOT:

Jaa