Lahiomutsi Unelmaduunarit Jonna Hietala-4909
Lahiomutsi Unelmaduunarit Jonna Hietala-4909

Olettehan jo kuunnelleet Unelmaduunarit-podcastin uusimmat jaksot? Jos niin köpelösti on päässyt käymään, että ne ovat vielä kuuntelematta, tästä pääsette heti tuuttaamaan kuulokkeisiin työelämän täydeltä inspiraatiota, haavekuvia, vinkkejä ja ajateltavaa.

Jonna Hietala: toimittajan ja käsityöläisen uran punainen lanka löytyi lankakorista

Kuinka moni ihminen palaa loppuun työssä, josta ei pidä? Niinpä. Kuten tämän viikon Unelmaduunarit-haastateltavan Jonna Hietalankin tapauksessa, yleensä uupumisen taustalla on loputon ja palava rakkaus tehdä työtään. Tämän viikon jaksossa puhummekin siitä, miten luoda omat rajansa työelämässä, kun jano luoda ja intohimo tehdä on suuri.

Kansainvälisen neulelehti Laineen perustajana Jonna kertoo myös siitä, miten tehdä elanto marginaalisen asian ympärille; rakkaudesta lankoihin, neulomiseen sekä tarinoihin.

Reino Meriläinen: kirjanpidosta ja kuittimerestä kohti unelmaduunia

Oletko koskaan tavannut yksityisyrittäjää, joka rakastaa kirjanpitoa ja kuittien järjestelyä? Tai kirjanpitäjää, joka haaveilee erityisesti sellaisista yksityisyrittäjäasiakkaista, jotka tuotavat kuitit muovipussissa eteiseen ja sniiduilevat kirjanpitokustannuksissa? Tästä omituisesta ristiriidasta löytyi Reino Meriläisen unelmatyö, josta voit kuunnella lisää Unelmaduunareiden edellisviikon jaksossa.

Jaa