Satu Ramo Hanne Valtari Unelmaduunarit Podcast Suomalainen Podi

Satu Ramo Hanne Valtari Unelmaduunarit Podcast Suomalainen PodiMitä mainiointa työviikon alkua ihanat! Nyt kun minä, Satu ja Unelmaduunarit-podcastimme olemme taas palaneet podieetteriin, startataan maanantai tuttuun tapaan uudella jaksolla. Tällä kertaa pohdimme käsityöalan arvostusta ja puhumme sitä, kuinka kääntää harrastus ammatiksi ja miten käsitöillä voi tienata itselleen elannon.

Satu lähti pemistelemään asiaa tarkemmin Helsingin Töölöön, jossa markkinointihommat käsityöyrittäjyyteen vaihtanut Katariina Alftan pitää Nona K -nimistä lastenvaatekauppaa ja ompelimoa. Se on siis samainen putiikki, jossa esikoinen sai suunnitella unelmiensa mekon ja josta ostin mittatilauksena lastenhuoneemme kerrossängyn vetoketjupäiväpeitot.

Jos siis olet intohimoinen neuloja, piirtäjä, ompelija tai tahtoisit luoda jostain muusta rakkaasta harrastuksestasi työn, tämä jakso on erityisesti sinulle. Jakson voit täällä tai tuon alla olevan playerin kautta.

Satu Ramo Katariina Alftan Unelmaduunarit

Mä suosittelen mitä lämpimimmin – ja tietty ihan omaa etuanikin ajatellen – että lataatte luureihinne ilmaisen Acast-sovelluksen. Se on kuin podcastien Spotify, jossa voitte kuunnella ja löytää podcasteja faktasta huumoriin ja haastatteluohjelmista kuunnelmiin. Acastissa voitte myös seurata meidän Unelmaduunarit-podcastia, kuten yli 600 ihmistä onkin jo tehnyt, jolloin uusin jakso ilmestyy luureihinne heti tuoreeltaan kuunneltavaksi. Menoa voi seurata myös Unelmaduunareiden Facebook-sivujen kautta.

Täällä voit kuunnella aiemmat jaksot Unelmaduunarit-podcastista:

Ja sitten vielä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja ja postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on. Muistathan myös meidän Unelmahommissa-kirjan

Jaa