Unelmaduunarit Podcast Inari Fernandez -1618

Mitä mainiointa maanantaita! Heti viikon kärkeen tuttuun tapaan uusin Unelmaduunarit-podcastin jakso. Tällä kertaa minulla ja Satulla on vieraana Inari Fernandez, joka teki keväällä ison päätöksen. Hän jätti vakituisen työn ja 4000 euron vakipalkan YleX:llä ja ryhtyi tubeäidiksi ja yrittäjäksi. Miten ja miksi nuorten radiokanavan tuottajasta tuli äititubettaja Äidin puheenvuoro -YouTube-kanavalle?

Tämä jakso on itselleni jotenkin erityisen rakas, sillä puhumme aiheista, joiden kanssa itsekin aluksi kipuilin ja joista lopulta löysin rohkeutta tehdä muutoksen jättäessäni kolmisen vuotta sitten toimittajahommat pois työpaletistani. Keskustelemme Inarin kanssa siitä, miten työn arvo, se ”palkka”, on paljon myös muualla kuin tilinauhalla. Inari myös kertoo siitä, miten hän kokee suorastaan velvollisuudekseen tehdä asioita, joihin hän pystyy ja joihin hänellä on mahdollisuus.

Tämä jakso on siis etenkin kaikille teille, jotka mietitte, että olisi aika vaihtaa työtä tai askel kerrallaan muuttaa suuntaa työelämässä. Inari antaa jaksossa omat vinkkinsä työuramuutosta suunnitteleville. Kerrottakoon jo nyt se, että hänen mielestään unelmien saavuttaminen ei lopulta ole mitään rakettitiedettä. Kaikessa kun on logiikka, myös unelmien saavuttamisessa. Täytyy nyt vähän paukutella henkseleitä ja sanoa, että palasia tuohon logiikkaan Inari kertoi poimineensa etenkin Satun ja minun Unelmahommissa-kirjasta.

Jakson pääset kuuntelemaan tuosta yltä tai esimerkiksi täältä. Puhelimissa vakiona olevat podacast-sovellukset toimivat myöskin; sieltä vain etsit sanalla ”Unelmaduunarit”. Kuunteluiloa!

Tässä aikaisemmin ilmestyneet Unelmaduunarit-podcastin jaksot:

Jaa