Unelmaduunarit Podcast Hanne Valtari Satu Ramo

Unelmaduunarit Podcast Hanne Valtari Satu RamoEnnen kuin hypätään Antin kanssa paratiisirannoille, kerrottakoon yksi hiljan saamamme uutinen. Se nimittäin sai Satun ja minun naamat apauttiarallaa tuohon virneeseen kuin kuvassa. Me saimme WSOY:n säätiöltä apurahan seuraavaa Unelmahommissa-kirjaa varten! Niin kreisin hienoa! Seuraava opus keskittyy siihen, miten sillä kivalla duunilla tullaan taloudellisesti toimeen, eli tehdään rahaa. Aloitetaan kirjan tarkempi suunnittelu tällä viikolla Satun kanssa, joten palataan tähän asiaan ihan pian.

Mutta sitten siihen tämän viikon Unelmaduunarit-podcastiin. Tällä kertaa puhumme sellaisesta tavasta tehdä töitä, mistä moni haaveilee. Siinä työpisteen ympärillä huojuu palmuja, lattiana on hiekkaranta ja toimistotuolina riippumatto. Sekä minä että Satu olemme siirtäneet perhearkemme ja liikkuvat toimistomme pidemmäksi aikaa maapallon toiselle puolelle, Satu maailmanympärysmatkalle ja minä Balille. Mutta voisiko työarkensa rakentaa paratiisimaisemien ympärille pidemmäksi aikaa?

Satu tapasi matkailutoimittaja Antti Helinin, joka on tehnyt niin. Jaksossa kuulemme matkailutoimittajan työstä suosituissa lomakohteissa, salaisilla paratiisirannoilla ja viidakoissa. Millaista on matkailutoimittajan työ kulissien takana? Pystyykö sillä tienaamaan elannon? Mitä kannattaa ottaa huomioon, jos haluaisi päästä näihin hommiin juuri nyt?

Jakson pääset kuuntelemaan tuosta yltä tai täältä, ja suosittelen lataamaan omaan luuriin Acast-sovelluksen. Kun seuraat siellä Unelmaduunareita, saat uusimman jakson heti tuoreeltaan puhelimeesi. Acastista löytyy myös mielin määrin muuta podcast-kuunneltavaa, joita on ihana laittaa pyörimään työmatkan ajaksi, lenkkeillessä tai vaikka pyykkejä viikatessa. Ja jos käytät iTunesia, Unelmaduunarit voi laittaa tilaukseen myös sitä kautta. Ja kyllä, kuunnella voi ihan ilmaiseksi, mitä kanavaa sitten käytätkään.

TÄÄLLÄ VOIT KUUNNELLA AIEMMAT JAKSOT UNELMADUUNARIT-PODCASTISTA:

Ja sitten vielä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja ja postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on. Muistathan myös meidän Unelmahommissa-kirjan

Jaa