©Lähiömutsi Unelmaduunarit Maaret Kallio Jani Toivola

Unelmaduunarit Podcast Hanne Valtari Maaret Kallio -1435 kopioUnelmaduunarit Podcast Jani Toivola Satu Ramo Hanne Valtari-1489 kopioMitä kivointa maanantaita! Lomareissumme aikana on ilmestynyt kaksi uutta jaksoa minun ja Satun Unelmaduunarit-podcastiin. Joten mennäänpäs suoraan asiaan:

Mikä sinulle on omassa työssäsi tärkeää? Minkä tekemisestä koet merkityksellisyyttä? Viikko sitten ilmestyneessä Unelmaduunarit-jaksossa puhumme omasta työbrändistä, jonka rakentaminen alkaa omien arvojen miettimisellä. Vieraana meillä on psykoterapeutti Maaret Kallio, joka on valinnut työnsä ja projektinsa miettien, miten voisi parhaiten auttaa ihmisiä. Puhumme myös siitä, miten julkisessa ammatissa työskentely vaikuttaa brändiin; jokainen ihminen kun luo aina omanlaisensa mielikuvan toisesta ihmisestä. Jakson voit kuunnella täällä tai tuon alla olevan playerin kautta.

Tänään ilmestyneessä jaksossa puhumme taas siitä, miten selättää uupumus. Kenelle tahansa kun voi käydä niin, että työ menee raatamiseksi, elämä suorittamiseksi ja pinna kiristyy pienestäkin. Juttelemme vieraamme kansanedustaja ja kirjailija Jani Toivolan kanssa siitä, mitä tehdä, kun huomaa elämässä olevan liikaa vähän kaikkea, paitsi aikaa. Jani on ollut pitkällä sairaslomalla uupumuksen ja masennuksen kanssa, ja haluammekin kuulla häneltä, onko ylipäätään mahdollista saada kaiken: kiinnostavan työn, perheen, ystävät ja harrastuksia? Täällä kirjoitin Janin kirjasta, jossa myös samaa tematiikkaa käsitellään. Jakson voit kuunnella täällä tai tuon alla olevan playerin kautta.


Mä suosittelen mitä lämpimimmin – ja tietty ihan omaa etuanikin ajatellen – että lataatte luureihinne ilmaisen Acast-sovelluksen. Se on kuin podcastien Spotify, jossa voitte kuunnella ja löytää podcasteja faktasta huumoriin ja haastatteluohjelmista kuunnelmiin. Acastissa voitte myös seurata meidän Unelmaduunarit-podcastia, kuten yli 600 ihmistä onkin jo tehnyt, jolloin uusin jakso ilmestyy luureihinne heti tuoreeltaan kuunneltavaksi. Menoa voi seurata myös Unelmaduunareiden Facebook-sivujen kautta.

TÄÄLLÄ VOIT KUUNNELLA AIEMMAT JAKSOT UNELMADUUNARIT-PODCASTISTA:

Ja sitten vielä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja ja postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on. Muistathan myös meidän Unelmahommissa-kirjan

Jaa