Alkavan arkiviikon kunniaksi pääsemme tänään uusimmassa Unelmaduunarit-podcastin jaksossa kurkistamaan unelmahommien takahuoneeseen. Saimme nimittäin Satun kanssa vieraaksi studioon Marjut Rahkolan, joka on menestyneen suomalaisen lastenvaatemerkin Vimman perustaja – ja äiti, kuten Marjut itse sanoo.

Marjutin uratarina on mielenkiintoinen, sillä hän on aikaisemmalta ammatiltaan kätilö. Hän on myös kuuden lapsen äiti, joka oli ennen Vimma-merkin perustamista ja yrittäjäksi ryhtymistään 15 vuotta kotiäitinä. Noiden kotiäitivuosien aikana hän alkoi suunnitella omille lapsilleen vaatteita, ja lopulta hän huomasi vähän vahingossa tulleensa kiinnitetyksi freelancerina Marimekolle suunnittelijaksi – ilman minkäänlaista alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta. Miten se oikein tapahtui? Ja miten kotiäitiyden ja työnteon yhdistäminen onnistui?

Marjutin oma vaatemerkki Vimma lähti liikkeelle olohuoneesta ja yhden naisen yrityksestä kolme vuotta sitten. Lyhyessä ajassa Vimmasta on tullut menestyksekäs yritys, joka työllistää Marjutin itsensä lisäksi sakillisen muita. Me halusimme Satun kanssa tietenkin tietää, riittääkö nykyarjessa enää tilaa luovuudelle, ompelulle ja suunnittelutyölle – tai perheelle.

Marjut kertoo saavansa työstään merkityksellisyyttä, ja hänen mukaansa ihminen olisikin hullu, jos tahtoisi vain rahan takia tehdä niin paljon töitä kuin hän nyt tekee. Mutta miltä unelmahommien arjessa ja takahuoneessa sitten näyttää? Miten yhdistää suuperhe, yrittäjämies ja oma yritys? Se selviää kuuntelemalla uusin Unelmaduunarit-podcast täältä tai tuosta yllä olevasta kuvasta painamalla.

Kaikki Unelmaduunareiden julkaistut jaksot löytyvät kootusti täältä ja lisäksi muun muassa iTunesista ja puhelimen omasta podcast-sovelluksesta. Ja hei, kertokaa ihmeessä palautetta, se olisi mahtavaa. Palautetta on kätevin jättää Unelmaduunarit-podcastin omien Facebook-sivujen kautta. Päivitämme sivuille kootusti kaikki podcastiin liittyvät päivitykset ja jutut.

Täällä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja.

Täällä postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on.

Jaa