Inspiration Blog Awards 2018-6325

Inspiration Blog Awards 2018-6325Eilen juhlittiin siskon ja blogikollegoiden kanssa Inspiration Blog Awardseja. Kiitos kaikille, jotka äänestitte minua tarinankertojaksi, vaikka voittoa ei tullutkaan. Ja sitä paitsi: voiton vei upea ja ihana Nekalan lahja ATK-maailmalle, joten ei kai ihme, ettei häviö tuntunut ollenkaan niin kököltä kuin pelkäsin. Ilokseni huomasin, että bloggaaja, joka ei ikinä voita, oli ehdolla tai ei, ja joka käy vain juomassa ilmaiset viinat -panssari alkaa istua jo paremmin ylleni.

Aikomukseni oli olla ajoissa kotona, mutta lopulta lähdettiin kotiin vasta siinä vaiheessa, kun olimme ajelleet ympäri kaupunkia karaoken perässä jättimäinen ilmpallo taksin takakontissa ja kun toisen vingatekorkkarini korkolappu sanoi itsensä irti. Aamulla hiuksista tipahteli vielä kimaltelevia konfetteja.

Nyt pitäisi vielä nakuttaa viime kuun laskutus ja kirjanpito kasaan. Varsin hyvä katumusharjoitus krapulaiselle. Sen jälkeen laitan sähköpostiin lomailmoituksen ensi viikon ajalle ja suljen läppärin, jota ei pakata mukaan koko perheen lomamatkalle Napoliin.

Jaa