Unelmaduunarit Podcast Satu Pihlaja-1675

Unelmaduunarit Podcast Satu Pihlaja-1675Tuntuuko, että arki on täynnä sälää ja tekemistä? Ihmetteletkö, miten ajan saisi riittämään kaikkeen tärkeään? No niin mekin Satun kanssa! Siksi me pyydettiinkin tämän viikon Unelmaduunarit-podcastin jaksoon vieraaksi psykologi Satu Pihlaja, jonka Aikaansaamisen taika -kirja ilmestyi keväällä.

Jaksossa Pihlaja antaa vinkit muun muassa tehokkaiden työpäivien järjestelyyn sekä aloittamisen vaikeuden selättämiseen ja muistuttaa, että aikaansaaminen lähtee yksinkertaisesti siitä, että miettii, mikä itselle on tärkeää juuri tässä elämäntilanteessa. Kaikkea kun ei voi, eikä tarvitse saada samaan aikaan. Puhumme myös siitä, miten penteleen hyvältä aikaansaaminen tuntuu.

Jakson pääset kuuntelemaan tuosta yltä tai esimerkiksi täältä. Puhelimissa vakiona olevat podacast-sovellukset toimivat myöskin; sieltä vain etsit sanalla ”Unelmaduunarit”. Kuunteluiloa!

TÄSSÄ AIKAISEMMIN ILMESTYNEET UNELMADUUNARIT-PODCASTIN JAKSOT:

Jaa