Kas kehveliä, yksi vuosi duunia melkein paketissa. Tänään Unelmaduunarit-podcastissa summataankin yhteen kuluneen vuoden työt ja opit. Kuten viime viikollakin, me ollaan Satun kanssa äänessä kahdestaan. Jakson pääset kuuntelemaan täältä. En nyt laita tähän sitä playeriä ollenkaan, kun se toimii niin kehnosti, vaan suosittelen sen sijaan latamaan Acastin sovelluksen. Se on kuin podcastien Spotify, ilmainen sellainen. Siellä voi myös tilata Unelmaduunarit, ilmaiseksi tietenkin, jotta ei tarvitse aina erikseen muistaa uuden jakson ilmestymispäivää. Tai sitten vain klikkaat tätä linkkiä ja kuuntelet.

Tämän viikon Unelmaduunarit-jaksossa plaraamme myös ensi vuoden duunikalenteria. Miltä Satusta tuntuu elää yrittäjänä, kun ensi vuoden tuloista ei ole vielä varmuutta? Entä miksi minä kaikesta epävarmuudesta huolimatta koen oloni varmemmaksi yrittäjänä kuin kuukausipalkallisena koin? Puhumme myös duunihaaveista ja muun muassa suunnitelmistamme kirjailijoina sekä vinkkaamme apurahahauista, joilla unelmiaan rahoittaa. Taidammepa sivulauseessa myös mainita jatko-osasta Unelmahommissa-kirjallemme.

Tämän päivän Unelmaduunarit-jakso on viimeinen tälle vuodelle, ja palaamme kuulokkeisiisi joululoman jälkeen ensi vuoden puolella. Takana on yli 35 000 kuuntelukertaa – kreisiä! Mitä Unelmaduunarit tulee olemaan ensi vuonna, siihen voit vaikuttaa sinä. Mitään ei nimittäin ole vielä päätetty tai tehty. Olisimmekin näääääin kiitollisia jokaisesta ajatuksesta, mielipiteestä ja ideasta.

Haluatteko jatkossakin haasteltavia? Vai pitäisikö meidän Satun kanssa olla enemmän äänessä tai kenties ihan vain kahdestaan studiossa, kuten kahdessa edellisessä jaksossa? Me tehtiin nuo kaksi jaksoa ihan testataksemme, miten me toimitaan kahdestaan. Ja tiedättekö, omaksi yllätyksekseni olen todennut meidän kahdenkeskisiä jaksoja kuunnellessa, että kyllä minä jaksaisin meitä kuunnella kahdestaan enemmänkin. Mutta mitä mieltä sinä olet?

Entä mitä olette mieltä, pitäisikö meidän lähteä Satun kanssa ulos studiosta? Mihin meidän pitäisi mennä, kenet tavata? Tarvitseeko aiheiden ehkä edes olla niin tiukasti rajattu duuniin? Kun onhan se työ niin kokonaisvaltainen osa elämää, että siihen liittyy vähän kaikki. Samalla tavalla kuin äitiys, joka on Lähiömutsin punainen lanka, mutta silti aiheet täällä ovat paljolti jotain muuta.

Parhaiten palautteet tavoittavat sekä Satun että minut Unelmaduunareiden Facebook-sivuilla. Siellä on nyt käynnissä meidän sponsorin Geishan suklaa-arvonta kaikkien palautteita ja ajatuksia jättäneiden kesken. Voittajalle luvassa siis kaksi paketillista Geisha-suklaata. Toisen voi antaa kaverille tai pitää ihan itse.

Kaikki Unelmaduunarit-podcastit löytyvät täältä. Täällä taas tiivistelmä siitä, mikä on podcast ja miten ja miksi sitä pitäisi kuunnella.

Kuva: Sanni Riihimäki

Jaa