Oooooom! Ikinä ei kontrasti haastateltavan ja minun olemukseni välillä ole ollut niin naurettavan selkeä kuin viimeksi Unelmaduunareiden äänityksessä. Me teemme Satun kanssa podcastimme äänitykset aina tiukasti aikataulutetuissa paketeissa – ihan sen takia, että Islannin-kollegalla on aika pitkä työmatka Helsingin studiolle. Siksi äänityspäivät ovat aina aikamoista hässäkkää yötä myöten.

Sen säntäilyn ja univajeen keskelle sitten saapui joogi Johanna Pawli, suoraan äänimalja-joogaharjoituksista, mukavan pehmeissä joogavaatteissaan ja hehkuen hyvää oloa. Oli pakko nauraa meistä hohtavien aurojen erilaisuudelle, pysähtyä ja vähän hengitellä yhdessä ennen studioon menemistä.

Vaikka Johanna nykyään hehkuu seesteisyyttä ja hyvää oloa, aina ei ole ollut niin. Johanna on ekonomi, joka entissä töissä kokemiensa työuupumusnotkahduksien jälkeen lähti hakemaan elämälleen uutta suuntaa. Hän alkoi rakentaa joogaharrastuksestaan työtä ja lopulta neljä vuotta sitten perusti joogakoulu ja retriittikeidas Merijoogan.

Tänään me Unelmaduunareissa puhummekin siitä, miten harrastuksesta voi tehdä itselleen työn. Miten Johanna käytännössä vaihtoi valkoiset kauluspaidat joogapöksyihin? Miten joogakoulun perustaminen onnistui taloudellisesti? Tämän päivän jaksossa Johanna myös jakaa vinkkinsä alanvaihtoon ja kertoo, miltä tuntuu, kun harrastuksesta tulee työ. Sillä kyllä, kyllä se intohimokin tuntuu välillä ihan puurtamiselta, kun siitä tekee itselleen duunin.

Podcastin voitte kuunnella tuon yllä olevan playerin kautta tai täällä. Kaikki Unelmaduunareiden julkaistut jaksot löytyvät kootusti täältä ja lisäksi muun muassa iTunesista ja puhelimen omasta podcast-sovelluksesta.

Ja hei, kertokaa ihmeessä palautetta, se olisi mahtavaa. Palautetta on kätevin jättää Unelmaduunarit-podcastin omien Facebook-sivujen kautta. Päivitämme sivuille kootusti kaikki podcastiin liittyvät päivitykset ja jutut.

 Täällä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja.

Täällä postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on.

Jaa