Me halutaan kuulla enemmän teitä! Tällaista palautetta me ollaan Satun kanssa saatu Unelmaduunarit-podcastistamme. Toiveenne on kuultu! Tämän päivän Unelmaduunarit-jaksossa äänessä olemme vain me, minä ja Satu.

Vuorossa on puolen tunnin tilinpäätös kuluneen syksyn töistä. Taisi olla hyvä kertaus meille itsellemmekin, että mitä kaikkea sitä onkaan työkseen tullut tehtyä. Välillä kun tuntuu, että ei saa mitään tehdyksi, mutta onhan tässä kaikenlaista tullut tahkottua. Mainittu ainakin issikat, palaverit isojen kihojen kanssa, Muumi-korut ja SEO-optimointi.

Jaksossa muistelemme myös nuoruuden työpaikkojamme. Mikä työ sai aikaan kutinaa? Mitä kaikkea ihminen voikaan myydä työkseen? Miksi Hanne vietti viikonloput pakettiautossa, myös öisin? Miksi Satulle raivottiin raviradalla?

Olisi mahtavaa saada teiltä palautetta ja ajatuksia, miltä tuntui kuunnella vain meitä. Tässä kun on työpöydällä Unelmaduunareiden ensi vuosi, ja pohdimme Satun kanssa, miten se toteutetaan. Teidän ajatukset ovat siinä prosessissa tosi tärkeitä. Mahtavaa kun on se, että voimme tehdä oikeastaan mitä vain, kunhan mikrofoni kulkee mukana ja sellaiset pikkiriikkiset jutut kuin aika ja resurssit antavat periksi. Parhaiten palaute tavoittaa meidät molemmat Unelmaduunarit-podcastin Facebook-sivuilla.

Uusimman podcastin voi kuunnella tuosta ylhäällä olevasta playerista tai täällä. Mä kuitenkin suosittelen lataamaan Acastin ilmaisen sovelluksen puhelimeen. Se on kuin podcastien Spotify, joka kulkee mukana minne vain. Näppärää siinä on myös se, että sieltä voi tilata Unelmaduunarit, jolloin uusin jakso ilmestyy kuunneltavaksi aina automaattisesti, eikä sitä tarvitse erikseen etsiä, hakea ja muistaa. Ja podcastien kuunteluhan on ihan ilmaista sekin.

Tietty myös iTunes toimii kuunteluun hyvin, samaten kuin puhelimen oma podcast-sovellus, mikä se omassa luurissasi sitten onkaan. Täällä tarkemmin palasteltuna se, mikä podcast ylipäätään on ja miten niitä kuunnellaan. Täältä taas löydät kaikki jo julkaistut Unelmaduunarit, jos vaikka joku on jäänyt välistä.

Kuva: Sanni Riihimäki

Jaa