Unelmaduunarit Podcast Maria Paassola-3614

Unelmaduunarit Podcast Maria Paassola-3614Maanantait ne ovat kesäkuussakin, vaikka ei heti unenomaisen ihanan ja lämpimän viikonlopun jäljiltä uskoisi. Mitä kivointa uuden työviikon alkua siis teillekin ihanat! Tuttuun tapaan maanantain kunniaksi linjoilla on myös uusin jakso Unelmaduunarit-podcastia. Tällä kertaa puhumme Satun kanssa siitä, miten työkseen voi parantaa maailmaa.

Jaksossa käymme kylässä World Visionin toimistolla, jossa tapaamme ekonomin ja markkinointipäällikön Maria Paassolan, joka on tehnyt urallaan käännöksen bisneksestä järjestötöihin. Kun Maria teki markkinointityötä johtoryhmätasolla, hän ajoi aamuisin rämisevällä mummopyörällään johtoryhmän parkkipaikoille, siihen komeiden autojen viereen. Työssä oli isot saappaat ja hän pääsi tekemään paljon uudistuksia. Bisnestyö tuntui kuitenkin olevan ristiriidassa omien arvojen kanssa. Niinpä hän päätti vaihtaa urallaan suuntaa ja hakeutui töihin hyväntekeväisyyden pariin lasten oikeuksien kanssa töitä tekevälle World Visionille.

Miten bisnesnainen päätyi hippihommiin? Eikö ole ihan hullua vaihtaa työhön, jossa palkka laskee vuodessa lähes 30 000 euroa? Jaksossa Maria avaa myös sitä, minkälaista on tehdä markkinointia hyväntekeväisyysjärjestössä ja sitä, miten hän pystyy käsitellä päivittäin työssään lasten surullisia ja kamaliakin kohtaloita.

Jakson pääset kuuntelemaan tuosta yltä tai esimerkiksi täältä. Puhelimissa vakiona olevat podacast-sovellukset toimivat myöskin; sieltä vain etsit sanalla ”Unelmaduunarit”. Kuunteluiloa!

TÄSSÄ AIKAISEMMIN ILMESTYNEET UNELMADUUNARIT-PODCASTIN JAKSOT:

Jaa