Postaus sisältää *-merkityn affiliate-linkin 

Nyt on pölmistynyt ja riehakkaan onnellinen olo. Vähän kuin siinä vaiheessa raskautta ja synnytystä, kun on juuri saanut uuden ihmistaimen rinnalleen. Takana on rutistus, jossa olen välillä ollut epätoivoinen ja varma siitä, että en saa ikinä tätä projektia kasvatettua valmiiksi yksilöksi ja vielä pukerrettua uloskin. Mitä jos mä en osaakaan, voiko homman vielä perua?

Ja sitten samalla kuluneeseen vajaaseen vuoteen on sisältynyt niitä upeita kausia, kun luomisenonni hehkuu kehostani jo kauas. Flow on ottanut siivilleen kadottaen ajantajuni, ja on tuntunut, että olen luotu tähän hommaan.

Sitten yhtäkkiä se on siinä, valmiina ja kertakaikkisen upeana. Kaikki takana oleva tuntuu jo kaukaiselta. Naamallani on hölmö hymy, ja vähän itkettääkin helpotuksesta ja ilosta.

Ihan pian voin esitellä luomukseni myös teille. Unelmahommissa – tee itsellesi työ siitä mistä pidät -kirja lähti painoon.

Olemme kirjan toisen kirjoittajan Satun sekä kustantamomme WSOY:n kanssa viilanneet ja höylänneet kirjaa kuluneet pari kuukautta. Ollemme lukeneet tekstit taas uudelleen ja sitten vielä kerran uudelleen, muokanneet, tarkistaneet ja nakutelleet pilkut juuri oikeille paikoilleen. Olemme muovailleet otsikoita, heittäneet kappaleita ympäri ja pallotelleet parannusehdotuksia.

Oli mahtavaa saada kirjaan ihan loppuvaiheessa mukaan palanen myös Balia. Sillä pitkälti omien unelmahommieni takia tämä lähes neljän kuukauden reissu on mahdollinen. Onhan mukanani minne vain kulkeva rakas Lähiömutsi-blogini nykyään pääelinkeinoni, se johon liittyvistä duuneista laskutan yritykseni kautta eniten.

Kirja ilmestyy 28. maaliskuuta, mutta halusimme Satun kanssa antaa teille lukijoillemme ja muille tasapanoista, innostavaa sekä onnellista työelämää etsiville ja rakentaville mahdollisuuden ostaa kirjamme jo ennen sen ilmestymistä. Adlibriksestä voitte napata Unelmahommissa-kirjan ennakkoon rapiaan 20 euron hintaan*, eli melkein kympin ovh:ta edullisemmin. Jahka kirja saadaan painokoneista valmiina teoksina markkinoille, ennakkotilaajat saavat sen käsiinsä ensimmäisinä.

Mistä kirjassa on kyse? Annetaan takakansitekstin kertoa:

Harrastuksesta työ?
Jep!

Bloggaamisesta elanto?
Onnistuu!

Haaveena unelmien kivijalkakauppa?
Tartu toimeen!

Haaveiletko jättäväsi palkkatyön ja alkavasi tehdä työksesi sitä mistä pidät? Mietitkö miten yhdistää intohimo ja elannon hankkiminen? Haittaako, jos yhden intohimon sijasta onkin monta kiinnostuksen kohdetta? Kaksi luovan alan yksityisyrittäjää Satu Rämö ja Hanne Valtari kertovat, miten he tekivät loikan unelmien töihin – ja miten se voi onnistua sinultakin. Rämön ja Valtarin kokoamat hauskat tarinat ja käytännölliset vinkit opastavat, miten suunnitella ura tai vaikkapa työpäivä niin että pääsee poimimaan rusinat työelämän pullasta. He puhuvat avoimesti unelmaduunarin arjesta, onnistumisen tunteista ja vaikeista hetkistä.

Kirjaan on myös haastateltu eri alojen ihmisiä, jotka ovat uskaltaneet tehdä itselleen oman unelmatyön. Unelmahommissa on innostava vertaisopas kaikille niille, jotka haluavat tehdä työkseen sitä mitä rakastavat!

Tässä postauksia tämän unelmahomman matkalta:

Jaa