Roudasin eilen pari kassillista meidän lapsille pieneksi tai tarpeettomaksi jäänyttä vaatetta sekä tarviketta Ipanaiselle Helsingin Hakaniemeen. Myymälän naiset olivat olleet nopeita tuotteiden hinnoittelussa, sillä tänään aamulla sain ilmoituksen, että myyntijaksoni on alkanut. Että jos tarvetta on, siellä ne meidän kamat nyt siis ovat Ipanaisen rekeillä roikkumassa ja pöydillä notkumassa uusia koteja ja käyttäjiä vailla!

Olin viimeksi myymässä Ipanaisella keväällä, ja koska Ipanaisen suositulle kirpparille on pitkät jonot, ajattelin varata samassa myyntijakson seuraavalle syksylle. Mietin, että mahtaako tässä puolessa vuodessa tulla myytävää, mutta hah, kaksi kassillista sinne taas vein. Lapset kasvavat ihan älytöntä vauhtia, minkä huomasi siitä, että kirppiskasseihin pakattiin esikoisen vanhoja vaatteita, joita ei oltu nimikoitu. Ne on siis otettu käyttöön pitkän kesäloman aikana ja ne ovat jääneet pieneksi ennen päiväkodin alkua nyt syksyllä. Melkein koko garderobi on mennyt uusiksi molemmilla muksuilla.

Toinen kirppiskassi on pullollaan talvivaatteita, joita en keväällä viitsinyt kirpputorille viedä: toppahaalaria (tässä postauksessa näkyvä haalari on myynnissä ihan priimakunnossa, vaikka kovalla käytöllä viime talven olikin), villahaalareita, villatakkeja jos jonkinlaisia, talviasusteita ja saappaita. Muutamia välikausivaatteitakin viikkasin kasseihin, samaten kuin välikausikenkiä, kumppareita ja sadevaatetta.

Sisävaatteita meiltä lähti pääasiassa koossa 74-92. Jonkin verran on myös esikoisen vanhoja mekkoja ja legginssejä koossa 110-116. Merkeistä tarjolla on Polarn O. Pyret, Metsola, Marimekko, Papu, Mainio, Vimma, Aarrekid ja Melli. Mukana on myös mun itseni tekemiä vaatteita PaaPiin kankaista.

Muita myynnissä olevia juttuja ovat muun muassa taaperon sotkuiseen syömiseen liittyvä tarpeisto, kuten Lifefactoryn lasipullot nokkamukiosilla, ruokalapput ja astiat. Uutta kotia etsii myös maailman kaunein Vanamon rengasliina (jos siinä ei olisi niitä renkaita, olisin käyttänyt sitä kaulaliinana), Brion musta taaperokärry ja tosi hyvässä kunnossa olevat mustat Stonzit. Myytäväksi laitoin myös Boobin imetysvaatteita, jotka ovat kyllä kahden vuoden tehokäytön jälkeen melkoisen loppuunkuluneita. Paljon on myös kirjoja saduista äitiysaiheisiin.

Sinne siis, Hakaniemeen hop hop! Tuotto käytetään lyhentämättömänä erään herttoniemeläisen kerrostaloneliön keittiöremonttiin.

Jaa