Taidan olla jäävi sanomaan, mutta ensi viikon sunnuntaina on taas koko kevään kivoin, leppoisin ja aurinkoisin tapahtuma; Vanhan Herttoniemen pihakirppis. Tai no viime vuonna on jälkimmäinen kuvaus toteutunut, kun koko kirppispäivän ajan vettä satoi kuin sieltä poloisen Esterin pahasti falskaavasta takapuolesta. Kellarikirppikseksi muuttunut vilttiköllöttely oli kiva juttu sekin, mutta tänä vuonna luotetaan taas hyvään keliin.

Nyt seitsemännen kerran järjestettävälle pihakirppikselle on jälleen ilmoittautunut mahtava määrä myyjiä. Yli sadassa taloyhtiössä, rivitalopätkässä ja omakotitalossa riittää koluttavaa ja tutkittavaa. Kirppismeiningin lisäksi uskallan luvata viime vuosien tapaan myös spontaaneja musiikkiesityksiä, kahvilakojuja ja piknikvilttikeskittymiä. Mekin levitämme vilttimme jonnekin lähiön aurinkoisimmalle kohdalle ja sen minkä termarikahvin ryystämiseltä ehdimme, ehkä jotain siinä ohessa myymmekin.

Tulkaa tekin viettämään keväistä sunnuntaita tänne meidän lähiöön. Auto kannattaa jättää kotiin, sillä metrolla pääsee niin Herttoniemen kuin Siilitien asemille ja bussit kulkee. Niin ja hei, tulkaa moikkaamaan! On aina ihana rupatella teidän lukijoiden kanssa. Jos termari antaa myöden, tarjoan sumpit.

Jaa