Taas piti paikkansa se, että haaveensa kannattaa sanoa ääneen. Aina silloin jotain tuntuu nytkähtävän eteenpäin. Olen miettinyt jo tovin, että olisi kiva työskennellä blogikentällä myös muussa kuin bloggaajan ominaisuudessa. Vuosien saatossa olen kartuttanut niin paljon tietotaitoutta tästä alasta, että mielelläni jakaisin sitä eteenpäin. Tästä sitten tulin puhuneeksi siellä ja täällä.

Ja kas, ei aikaakaan, kun sain puhelinsoiton. Nyt olen syyskuun alusta lähtien toiminut Suomen Blogimediassa tuottajana. Niin mielettömän siistiä! Minulla on siis jännä kaksoisrooli, kun edustan sekä toimistoa että bloggaajia. Ja se juuri on vahvuuteni, sillä olen vahva linkki molempien puolien välillä. Ymmärrän ja elän molempia.

Varsinainen työnkuvani se vasta jännä onkin. Sellainen, jota selittäessään olisi 50 vuotta sitten saanut kylähullun maineen. Hoidan uusien bloggaajien etsimisen ja alkurekrytoinnin, eli toisin sanoen saan lukea työkseni blogeja. Toiseksi pidän yhteyttä Suomen Blogimedian kollektiivissa jo oleviin bloggaajiin ja varmistan parhaani mukaan, että heillä on kaikki hyvin. Olettehan muuten huomanneet SBM:n uudistuneet sivut? Sieltä voi nyt kätevästi seurata kaikkia meidän blogeja. Somessakin alkaa pian pöhistä, täällä alkuun SBM:n Facebook-sivut. Kolmanneksi järjestän bileitä! Joku ehkä muistaakin, että olen joskus maininnut, että olisipas hauskaa tehdä sitä työkseen. En ikinä olisi uskonut, että niin tosiaan vielä tulee käymään.

Teen näitäkin töitä yrittäjänä samalla tavalla kuin toimittajahommia sekä tätä kaikista töistä rakkainta blogiakin. Tässä kuussa on luvassa myös kaksi luennointikeikkaa, jossa toisessa puhun bloggaamisesta ja toisessa leikin merkityksestä. Miettikää nyt, voin ihan tosissani sanoa tekeväni töitä, kun saan tehdä näitä asioita! Maailma ja työnkuvat muuttuvat.

Ja hei, mulla ei ole ikinä ennen ollut näin hienoa titteliä. Tuottaja. Producer. Mahtipontista kuin mikä! Ihan vähän olen peilin edessä harjoitellut lausumaan kuuli ilme naamallani my name is Valtari, producer Valtari.

Jaa