Yhteistyössä Arabia, Finlayson ja Fazer 

Mä olen viime aikoina saanut ilahduttavan paljon mielenkiintoisia postaustoiveita. Sellaisia, joita en olisi itse tullut miettineeksi tai joiden en olisi ajatellut lukijoita liiemmin kiinnostavan. Koska sillä puolella ruutua selvästi osataan katsoa blogilaatikon ulkopuolelle, olisi kiva kuulla enemmänkin, mistä toivoisitte Lähiömutsissa kirjoitettavan.

Siksi pyydänkin teitä jättämään tämän postauksen kommenttiosioon postaustoiveita ja -ideoita. Niistä voin sitten pitkässä juoksussa toteuttaa mielivaltaisella yksivaltiaan päätöksellä ne, jotka itseäni inspiroivat. Toki jos jokin asia tuntuu kiinnostavan monia ja on Lähiömutsin höllästi asetettujen hyvän maun rajojen mukainen, saatanpa aiheesta kirjoittaa, vaikka itse en teemasta niin täpinöisikään.

Tiedän esimerkiksi, että en ole edelleenkään kirjoittanut sitä kaiken kattavaa kestovaippailupostausta, vaikka sitä tasaisin väliajoin pyydetään. Anteeksi. Kun kakkapyykkirumbaa on pyörittänyt aikansa ja mieli toiveikkaana odottaa jo koko vaippa-arsenaalista luopumista tarpeettomana, en ole jaksanut vaippoja pyöritellä sen kummemmin vielä blogissakin. Mutta kyllä se tuolla postauskalenterissa on roikkunut koko ajan. Sitä on vain niin kätevä siirtää koko ajan muutamalla viikolla eteenpäin.

Toivoisin apua myös postauksen kanssa, jota olen kirjoittamassa lähitulevaisuudessa. Lähiömutsin ja mainonnan suhde puhuttaa silloin tällöin, joten on aika koostaa aiheesta oma postauksensa. Koska itse olen sen verran sisällä näissä jutuissa, en ehkä osaa nähdä, mitkä asiat mietityttävät niitä, jotka eivät blogi- ja bannerimainontaa sekä sisältöyhteistöitä niin hyvin tunne. Jotta yksikään juttu ei jäisi epäselväksi, kysynkin nyt teiltä, mitä tahtoisitte aiheen tiimoilta tietää?

Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvon Muumi-tuotepaketin, johon kuuluu Arabian Muumi Seikkailu Muutto -kaadin, kaksi saman sarjan mukia, Finlaysonin Pikku Myy -keittiötekstiilisetti (sisältää essun, lasten essun, patakintaan ja patalappusetin) sekä Fazerin Muumi-tuotteita.

Muista jättää kommenttiin nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua arvontaan on reilu viikko, keskiviikkoon 5. päivä helmikuuta asti. Otan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja lisäksi julkaisen hänen nimimerkkinsä Lähiömutsin Facebook-sivuilla. Jos Muumit eivät ole sinun juttusi, voit toki jättää mietteesi postaustoiveista ilman arvontaan osallistumista. Ja postausajatuksia voi tietysti tiputella myös arvonta-ajan loputtua.

Jaa