Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä 

En taida olla ainut, jonka mielessä ovat pyörineet lasten syksyn ja talven ulkovaatteet jo näin heinäkuussa? Sen verran hyistä on ollut, että välikausivermeet ovat olleet molemmilla lapsilla käytössä näin kesälläkin.

Jos syksyn ja talven ulkovaatteet ovat edelleen hankintalistalla, Reiman alesta* saattaa löytyä edukkaasti viime vuoden malleja. Esimerkiksi nuo kaikki poiminani vaatteet tuossa yllä ovat alessa, ja ainakin vielä nyt kokoja on mukavasti jäljellä. Sain Reimalta teille annettavaksi lisäalekoodin FINALSALE15, jolla saat kymmenen prosentin lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista ja lisäksi ilmaisen toimituksen. Koodi on voimassa lyhyen aikaa, vain sunnuntaihin 2. elokuuta asti.

Haalareiden, takkien, housujen ja asusteiden lisäksi alessa on ainakin sadevaatteita, kenkiä, välikerrastoa, kumppareita ja Tuttan sisävaatteita.

Jaa