Yhteistyössä Moiko

Jokunen teistä ehkä muistaa, miten viime vuonna saimme koko perhe moikkauslapaset, joita heiluttelemalla pystymme aiheuttaa positiivista hämmennystä helsinkiläisissä kanssakulkijoissa? Nyt noiden lapasten suunnittelijat Mari ja Anu halusivat lähettää myös perheemme pienimmälle omat lapasensa ja settiin sopivan myssyn.

Vauvan pipo ja lapaset ovat Moikon uutuustuotteita, jotka on suunniteltu muiden moikkailuvermeiden tapaan Helsingissä ja ommeltu Tallinnassa. Vauvakokoisia lapasia ja lätsiä on saatavissa erilaisilla tervehdyksillä, joista minä valitsin parhaiten suuhuni sopivat moron ja moin.

Myssy ja lapaset on valmistettu paksuhkosta puuvillasta, jossa on mukana vähän elastaania venyvyyttä tuomaan. Nämä soveltuvat siis hyvin sisäkäyttöön, jos vaikka vauva raapii itseään tai sisälämpötila on viileä. Me ei myssyjä tai lapasia olla tavattu sisällä pitää vastasyntyneelläkään, joten itse koenkin nämä enemmän kevätvauvan vaatetuksena. Onneksi myssyssä ja lapasissa löytyy sen verran joustovaraa, että nämä sopivat vauvallemme varmasti vielä ilmojen lämmetessäkin. Pääsee hänkin morjenstelemaan ventovieraita!

Jos jollakulla teistä on tarvetta vaatettaa omaa vauvaa tai hankkia kiva ja käytännöllinen vauvalahja, pyysin käyttöönne alekoodia. Ja sellainenhan irtosi! Naputtelemalla alekoodin moromutsi saat Moikon tuotteista 25 prosentin alennuksen. Koodi on voimassa viikon, eli sunnuntaihin 18. päivä tammikuuta asti. Moro!
Jaa