Yhteistyössä ihanan.fi

Lapsen vaatelipastoon on ilmestynyt lempivaatteita. Niitä, jotka lapsi tahtoisi pukea päälleen vaikka pyykkikopasta likaisena kaivettuna. Lempivaatteissa on yksi yhdistävä tekijä: niissä kaikissa on eläimen kuva. Pandahousut, pupupaita ja pandareppu. Ja karhupyyhe sekä kettupyyhe! Nyt saimme lipastoon vaatteen, jossa on selviä aineksia lempivaatekategoriaan. Saanko esitellä hurmaavan, pehmeän ja viileisiin kesäpäiviin juuri sopivan koalaneuletakin!

Saimme koalaneuletakin Ihanan.fi-nettikaupasta. Putiikin takana oleva pieni startup-yritys tuo itse maahan kehitysmaiden pienyrittäjien ja verkostojen käsin valmistamia tuotteita. Ihanan valikoimassa pointtina on eettinen, vastuullinen ja ainutlaatuinen käsityötaito. Ja siinä samalla kehitysmaiden pienyrittäjien tukeminen.

Tuo saamamme koalaneuletakki on Toto Knits:n valmistama. Se on Nairobin Langatassa toimiva neulontaverkosto, johon kuuluu noin 200 maaseudun yksinhuoltajaäitiä. Nämä mutsit neulovat tuotteet käsin ja signeeraavat ne omalla nimellään. Lapsen Koala on syntynyt Njein taitavista käsistä. Kaikki Toto Knits:n neulokset on valmistettu orgaanisesta ja paikallisesta puuvillasta, joka on kehrätty ja värjätty Nairobissa täysin luonnonmukaisesti. Minä peukutan!

Sain Ihanan.fi:ltä teille alekoodin noihin suloisiin, veikeisiin ja käytännöllisiin eläinneuletakkeihin. Koodilla mutsiavautuu saat 5 euron alennuksen Toto Knits:in neuletakeista. Sieltä löytyy koalan lisäksi muun muassa leijonaa, pöllöä, kirahvia seepraa, krokotiilia ja flamingoa. Koodi on voimassa 14. heinäkuuta asti.

Jaa