Blogini täyttää tänään kolme vuotta. Nuo kolme vuotta ovat olleet elämäni ihanimpia, raskaimpia, opettavaisimpia ja onnellisimpia vuosia. Lähiömutsin perustaminen seuraamaan omaa kasvuani äitinä on ollut yksi parhaista tekemistäni päätöksistä. Miten huojentavaa onkaan huomata tekstejä selatessa, että pahin uhma-aikani mutsina on ohi. Enää ei tarvitse ihan joka päivä vetää itkupotkuraivareita milloin mistäkin mutsilandian kummallisuudesta.

Kolme vuotta sitten teitä lukijoita oli vain muutama sata, kun nyt lähiössä vierailee joka kuukausi reippaasti yli 40 tuhatta yksittäistä lukijaa. Se on ihan käsittämätöntä! Te olette antaneet mulle syyn kirjoittaa niinäkin päivinä, kun väsyttää ja ei tunnu aluksi irtoavan. Ja samalla olen saanut teiltä niin paljon vertaistukea. Lähiömutsin kommenttiosiota ei turhaan kehuta. Te olette saaneet mut ymmärtämään, että en ole yksin kipuilujeni kanssa. Ja että tästä kaikesta voi selvitä, jopa täysjärkisenä ja onnellisena. Te olette myös opettaneet mulle uusia ajattelutapoja. Joskus olen päätynyt vaihtamaan tai ainakin laajentamaan mielipidettäni teidän hyvien argumentointien äärellä.

Lukijoiden lisäksi kolmessa vuodessa mukaan on tarttunut blogin kautta paljon muutakin. Ystäviä, matkoja, yhteistyökumppaneita ja tapahtumia, joihin en ilman blogiani olisi päätynyt. Blogi on halpa terapeutti ja väylä pukea ajatuksia sekä hämmästelyjä sanoiksi. Se on tapani jättää maailmaan jonkinlainen jälki itsestäni ja tämän vuosikymmenen äitiydestä. Lähiömutsi on mahdollistanut mulle itseni toteuttamisen sekä kehittämisen kirjoittajana ja nykyään se antaa myös ihan mukavasti elantoa. Olen siitä niin ylpeä!

Lähiömutsin synttäripäivän kunniaksi saan järjestää teille arvonnan yhden lempivaatevalmistajani kanssa. Anniina Nurmen Nurmi-vaatemallisto on suomalaisen ekomuodin parhaimmistoa: minimalistista, luomulaatuista, kierrätyskankaita hyödyntävää, mahdollisimman kotimaista ja tyylikästä. Itselläni on Nurmelta farkut, jakku ja turbaani. Ja nyt teillä on mahdollisuus voittaa Anniinan putiikkiin 100 euron lahjakortti!

Osallistut arvontaan jättämällä kolmevuotiaalle Lähiömutsille terveiset ja kertomalla alla olevassa kommenttiosiossa, mikä oli sinun mielestäsi kuluneen vuoden mielenkiintoisin postaus. Postaukset löydät helposti tuosta sivupalkin arkistosta. Osallistumisaikaa on viikko, eli 8. joulukuuta asti. Jätä kommenttiin myös nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi, että saan sinut kiinni mikäli onnetar suosii. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti, minkä lisäksi julkaisen hänen nimimerkkinsä ja kommenttinsa Lähiömutsin Facebook-sivuilla.

Jaa