Tältä näytti kaksiomme viime keväänä, kun kodistamme käytiin tekemässä juttu Talo ja Koti -lehteen. Sain jutun kuvat ottaneelta Camillalta muistoksi myös ne kuvat, jotka eivät syksyllä ilmestyneeseen juttuun päätyneet. Tässä niistä teidänkin nähtäväksenne osa.

Kuvien ottamisen aikoihin vauva oli vielä omenaakin pienempi salaisuus, joten nykyään kotimme näyttää jo kovin erilaiselta. Kuvissa parkettilattia on kellertävä ja kolhuinen, kun se nykyään on pesänrakennusvietin jäljiltä maalattu harmaaseen taittavaksi valkoiseksi. Myös neljännen asukkaan saapuminen kotiimme näkyy nurkissa. Eteisen lipastosta toinen puoli on raivattu vauvan hoitopöydäksi, makuuhuoneen katossa roikkuu ensisänky ja olohuoneen katosta taas imetyspesä.

Näissä kuvissa ei myöskään näy tämän hetken hittisisustustuotteita, jotka ovat nykyisellään vallanneet kotimme kaikki huoneet: pukluharsot!

Jaa