Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä

Sen pidemmittä lätinöittä asiaan: sain teille 15 prosentin alennukseen oikeuttavan alekoodin Hyvinvoinnin Tavarataloon*. Tuo nettipuljuhan on siitä metka, että sieltä saa kehon kunnossa pitämiseen tarkoitettuja tuotteita urheiluravinteista ja painonhallintatuotteista luomuruokaan ja luonnonkosmetiikkaan. Itse tilailen sieltä yleensä kerralla ison läjän kosmetiikkaa ihan omaan ja perheeni käyttöön, mutta hyvinhän sieltä saisi koottua joululahjapakettia myös muille läheisille.

Jos siis suosit luomua ja ekoa itsesi voitelussa niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja ehkä tahtoisit taatonkin ajattelevan vähän vihreämmin, tässä sinulle käytettäväksesi alekoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon*. Koodilla MUTSI15 saat 15 prosentin alennuksen koko nettikaupan valikoimasta. Alennus pätee myös jo alennettuihin tuotteisiin. Koodi on voimassa 30. marraskuuta asti.

Toimin joulupukin avustajana sen verran, että poimin kaupan valikoimasta muutamia joululahjaksi tai muuten vain talviajan iloksi soveltuvia tuotteita.

Jaa