Mistä tunnistaa hyvän ystävän? Siitä, että hän varaa sinulle ja itselleen ajan sokerointiin, kun kyllästyy kuuntelemaan odottavan ystävänsä valituksia pömppövatsan kanssa mahdottomaksi käyneestä ”paikkojen siistimisestä”.
Koska brasilialainen oli minulle ennenkokematon, tai pitäisikö sanoa ennentuntematon, tuttavuus, oli mukava tietää, että viereisessä hoitohuoneessa ystävä oli saman kokemuksen äärellä. Olen viime aikoina ollut alapää paljaana sen verran monella hoitajalla ja lekurilla, että luultavasti ottaisin vahingossa housut pois hammaslääkärilläkin. Niinpä pyllistely tuntemattomalle kosmetologille ei ollut juttu eikä mikään. Mutta se kipu.
Ystäväni osasi kuvailla sokeroinnin aiheuttamaa tuntemusta vain toteamalla sen sattuvan enemmän kuin tatuoitavana olemisen. Mulla ei leimoja ole, joten odotin jännityksellä ensimmäistä repäisyä. Bikinirajat menivät vielä hiljaisella kiroilulla ja sätkimisellä. Mutta kun siirryttiin alemmas, sai peitteeksi tarkoitettu pyyhe uuden käyttötarkoituksen. Tungin sen suuhuni, mutta silti taisin käydä läpi kaikki tuntemani kirosanat – varmuudeksi myös englanniksi. Tuskanhiki liimasi paidan kiinni selkään ja valui pitkin irvistykseen vääntyneitä kasvoja.
Toimenpiteen suorittanut kosmetologi kertoi, että raskauden aikana sokerointi sattuu vielä tavanomaista enemmän. Moni odottava mama oli kuulemma keskeyttänyt touhut, kun ei vain kestänyt kipua. Mä ihmettelen, miten ne tyypit synnyksen hoitivat. Sitä kun ei voikaan perua, vaikka perse tuntuu repeävän. Otinkin sokeroinnin kivunsietoharjoitteluna ja tsemppasin itseäni persikkaista lopputulosta miettien.
Viisitoista minuuttia myöhemmin olin trimmattu ja törkeää summaa köyhempi. Mutta kaupanpäällisiksi sain hoitopöydällä tuskissani kiehnaamisesta hiuksiini seksikkään suoraan sängystä -lookin. Otan tämän enteenä siitä, että money well spent.
Jaa