Enpä olisi vannoutuneena sinisen Jenkin jauhajana uskonut kesän alussa, että syksyllä napsin karkinmakuisiakin purkkatyynyjä mielelläni. Purkkayhteistyön myötä keittiön purkkakuppiin on ilmestynyt purkkaa sateenkaarenväreissä ja kas, alan ymmärtää niidenkin pointin. Niillä saa huijattua ruuan jälkeen jälkkäriä himoitsevaa mieltään luulemaan, että suuhun laitettiin jotain sokerisen makoista. Välillä huijaus ksylitolilla onnistuu paremmin, välillä huonommin.

Kesän aikana olen myös tullut pohtineeksi paremmin perheemme hampaidenhoitorutiineita. Hyvällä tolalla ne olivat jo aikaisemmin, mutta selkeitä muutoksia on ollut oma yritykseni käyttää hammaslankaa useammin ja laukkuuni ilmestynyt ksylitolpastillipurkki. Kuljetan aina mukanani purkkaa, joten onkin vähän kummallista, että vasta nyt tajusin pakata veskan vakivarustukseen omat ksylitoltuotteensa myös lapselle. Sillä joo, en ole edelleenkään uskaltanut antaa lapselle purkkaa.

Että tekin pääsisitte osaksi tätä purkkamaniaa, nyt olisi tarjolla arvottavaa! Jenkki lanseeraa ensi kuussa uuden tuotteen, täyskylitolpurukumi Clean Feelin. Jenkin lupaus on, että tuossa tuotteessa yhdistyvät sekä suuveden että hammastahnojen hyvät ominaisuudet. Olen nyt testaillut Clean Feeliä muutaman viikon ajan, eikä purkasta todellakaan puutu raikasta potkua! Clean Feel on kuin suosikkini sininen Jenkki potenssiin sata. Kunnon painepesuripesufiilis niihin hetkiin, kun hammasharjaa ei ole saatavilla, mutta suu pitää saada nopeasti raikkaaksi.

Arvontapakkaukseen valkkasin mukaan omia suosikkituotteitani Xylitol Jenkiltä sekä Cloettalta.
Arvontavoittopaketti sisältää:
  • 10 pussia Jenkki Professional Clean Feel -purkkaa nautittavaksi pussailua ennen.
  • 10 pussia Jenkki Mint Mix -purkkaa laukussa kuljetettavaksi ja kavereille jaettavaksi.
  • 10 pussia Twisted rasberry liquorice -purkkaa hämäämään makeanhimoa ruuan jälkeen.
  • 5 rasiaa Läkerol Dents caramel mint -pastilleja työpöydän kulmalle ensiapupakkaukseksi akuuttiin makeanhimoon.
  • 5 pussia Jenkki Sorbet lemon-lime -purkkaa makeiden purkkapallojen puhaltamiseen. Kesän ajan jatkuneiden testien jälkeen todettu ainoaksi ksylitolpurkaksi, josta saa jättimäiset ”hubbabubba”-pallot.
  • 5 rasiaa Herra Hakkaraisen päärynänmakuisia täyskylitolpastillia lapsille hammaspeikkojen karkottamiseen ruuan jälkeen.
  • 5 rasiaa Herra Hakkaraisen mansikanmakuisia täyskylitolpastilleja nautittavaksi kylillä syödyn päivällisen jälkeen.
  • 5 pussia päärynänmakuista Jenkki Professional Junior -purkkaa niille rohkeille vanhemmille, jotka eivät mahdollisia purkkaklönttejä lastensa hiuksissa pelkää.

Arvontaan osallistut jättämällä tämän postauksen kommenttiosioon minikertomuksen oman perheesi suunhoitotottumuksista. Muistathan jättää kommenttiin myös nimimerkin ja sähköpostiosoitteen, niin saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle. Arvontaan on aikaa osallistua reilu viikko, sunnuntaihin 7. päivä syyskuuta asti. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti, minkä lisäksi julkaisen hänen kommenttinsa ja nimimerkkinsä Lähiömutsin Facebook-sivuilla.

Jaa