Yhteistyössä Fiskars Home

Lähiömutsin Facebook-seuraajien määrä ylitti hiljan 2 000 tykkääjän rajan. Myös Lähiömutsin Instagram-seuraajissa tonnit paukkuivat, kun seuraajia on nyt reilut 1 000 tyyppiä. Kiitos te ihanat! En minä itsekseni jaksaisi täällä lätistä, vaan te olette olennainen ja tärkeä osa Lähiömutsia.

Tällainen jos mikä on pitkästä aikaa arvonnan paikka! Sain valita Arabialta ja Hackmannilta teille arvottavaksi lempituotteitani. Valkkasin paketin kasaan lasten astioiden ja ruokailuvälineiden puolelta. Arvontavoittoon kuuluu kaksiosaiset Muumit-lastenastiastot, toisessa komeilee Niiskuneiti roolileikeissään ja toisessa Muumipeikko viidakkomeiningeissä. Lisäksi mukana on neliosainen lastenaterinsetti sekä kaksi pitkää lusikkaa, joista toisessa on Niiskuneiti ja toisessa Muumipeikko. Palkintosetin arvo on 148,70 euroa.

Muumit-lastenastiaston lautasmalli on meidän kokemuksemme mukaan toimiva ipanoiden käsissä. Suora pohja ei keikkaa, ja matalat mutta sisäänpäin kaarevat reunat pitävät pöperöt lautasella. Todettu toimivaksi niin sormiruokaillessa kuin nyt leikki-ikäisen sapuskoidessa. Settiin kuuluvia mukeja on tähän mennessä käytetty harvemmin, minkä takia onkin harmillista, että pelkkiä lautasia ei käsittääkseni saa ostettua erikseen.

Aterinsetti on niin ikään erinomaiseksi todettu. Just sopivia lapsen käteen, vaikka veitsi edelleen eksyykin oikeaa käyttötarkoitustaan useammin suuhun tai lattialle. Uskoisin näiden olevan käytössä vielä useamman vuoden ennen aikuisten aterimiin siirtymistä. Pitkät lusikat ovat uutuuksia, eikä meillä ole niitä aikaisemmin ollut. Mutta ne ovat juuri samanlaisia kuin Muumi-kahvilusikat, paitsi pidemmällä varrella. Totesimme nuo kahvilusikat parhaiksi puurosyöttölusikoiksi vauvavuonna, ainoastaan kaipasimme vain pidempää vartta. Toiveemme seuraavaa vauvavuotta ajatellen on kuultu!

Arvontaan osallistut jättämällä tämän postauksen kommenttiosioon terkkusi. Kirjoita kommenttiin lisäksi sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle. Arvontaan on aikaa osallistua reilun viikon ajan, perjantaihin 28. päivä elokuuta asti. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti, minkä lisäksi julkaisen hänen nimimerkkinsä Lähiömutsin Facebook-sivuilla.

Jaa