Toukokuu 2014. Väsy jumittaa edelleen päällä. Nyt tosin syynä on ihan se, että en vain ehdi ja malta nukkua tarpeeksi. Kivaa tekemistä niin töissä kuin vapaa-aikana on enemmän kuin vuorokaudessa tunteja. 

Kuvauspäivänä vatsa tulee taas kipeäksi ja jomottaa kuin menkkojen aikaan. Siinä ei ole oikein mitään järkeä. Voin käydä hikijumpissa ilman ongelmaa, mutta työpäivät studiolla saavat kohdun kiukuttelemaan. Mieluiten kuitenkin juuri näin päin, jos valita pitää. Kuvauksia on sen verran harvoin.

Tällä viikolla on ensimmäinen neuvolalääkäri. Hän tutkii kohdun ja kohdunsuun tilanteen. Kaikki on hyvin, ja kohdun kasvu on hyvällä mallilla. Muillakin mittareilla mitattuna homma on kunnossa. Hyvä, siltä musta tuntuukin!

Tykkään kasvavasta vatsastani. Puen mieluiten päälle vatsaa korostavia raskausmekkoja. Tuntuu, että pian hurahdan vauvavatsailemaan siinä määrin, että puen yläosaksi pelkän napapaidan ja tungen ysärimuistoja täynnä olevan napakorun killumaan paikoilleen.

Kaikki raskausviikko-postaukset täällä. Kuva satunnainen Instagram-otos tuolta viikolta.

Jaa