Tammikuu 2014. Väsyttää. Teen päivät mielestäni tehokkaasti töitä, mutta mistään ei meinaa tulla valmista. Vatsa on sekaisin. Ja sitten huomaan sen: rinnat ovat arat. Viime raskauskerrallahan luulin rintojen aristuksen johtuvan rankasta rintalihastreenistä. Hah. Nyt kokeneena kettuna osaan kyllä aavistaa, että ei ihan Bodypumpista johdu tämä nyt. 

Käymme katsomassa kiinalaisen uudenvuoden juhlintaa, ja tanssiesityksiä katsellessa mä pidättelen liikutuksenkyyneleitä. Sitten lavalle tulevat lohikäärmeet. Ne ovat niin upeita, että alan parkua. Jukoliste, voisiko nyt tosiaankin olla niin, että olen raskaana!

Viikon lopulla alkavat menkkakipujen tuntuiset kipristelyt alavatsassa. Jaha, sieltä ne menkat taitavatkin tulla, ja olen ihan muuten vain sekaisin. Noh, ei se kuitenkaan ihan niinkään mennyt. Todellisuudessa riisinjyvän kokoiselle alkiolle muodostuu viikon aikana sydän.

Kaikki raskausviikko-postaukset täällä. Kuva satunnainen Instagram-otos tuolta viikolta.

Jaa