Nyt se taitaa alkaa. Jokainen kylillä luuhailu -postaus tekisi mieli aloittaa hehkuttamalla, miten paljon rakastan kesää ja Helsinkiä. Ja etenkin kesäistä Helsinkiä! Tänään avattiin virallisesti Kalasatamassa sijaitsevan Konttiaukion kesä, ja olimme juhlistamassa sitä kaveriperheiden kanssa. Meininki oli kertakaikkisen letkeä ja aurinkoinen. Juuri sellainen, minkälainen koko kesästä 2014 on haaveissani tulossa!

Jokainen paikalla ollut lapsiperheellinen yhtyy varmasti järjestäjille antamiini aplodeihin siitä, että naperotkin oli otettu tapahtumassa huomioon. Viime kesinä meininki Konttiaukion tapahtumissa kun on ollut monesti sen verran vauhdikasta, ettei muppeloiden kanssa ole ollut mestoille asiaa. Bileiden jytinä on kuulunut tiluksillemme asti. Tosin nytkin musiikki soi turhan kovilla lukemilla.

Tällaista olisi joka tapauksessa huippua saada lisää juurikin Konttiaukiolle, nyt kun persoonallisen ja roisoisen urbaanin paikan käyttöön on vielä mahdollisuus. Jos sinulla on idea, miten Konttiaukiolle saataisiin enemmän tuollaisille metrisillekin sopivaa ohjelmaa, ota ihmeessä yhteyttä Bermuda Helsinkiin.  Yhdistys järjestää ruohonjuuritason toimijoille mahdollisuuden pistää pystyyn säpinää kaupungin välitiloihin, kuten Konttiaukiolle. Esimerkiksi lastenkonsertteihin tai vaikka lasten ulkoilmaleffoihin Oranssi ry:ltä saa lainaan tapahtuman ajaksi muun muassa äänentoistolaitteiston, valkokankaan ja tarvittaessa tuolit. Vau!

Eikä koko perheen tapahtumissa ohjelman tarvitse olla edes ihmeellistä. Lapset olivat nytkin vallan pähkinöinä jo siitä, että samassa paikassa oli paljon lapsia ja markkia juosta. Vielä kun settiin lisättiin ilmapallofiguureja tekevät Circus Helsingin nuoret, kasvomaalausmahdollisuus ja jättimäiset saippuakuplat, täpinähypyt olivat taattu. Ihan mieletöntä, että kaiken tuon ilmaisen lisäksi tarjolla oli myös sapuskaa ja juomaa ilman veloitusta. Ja kaksi livebändiä!

Pelkkä aloitushehkutus ei riitä. Taidan tästä lähtien lopettaakin jokaisen postauksen Helsingille ja kesälle osoitetulla rakkaudentunnustuksella. Ihana rakas kotikaupunkimme!

Jaa