Maaliskuu 2014. Eihän tämä jäätävä pahoinvointi ole tietenkään tarpeeksi, joten saan vielä helvetillisen flunssan. Lähdemme kuitenkin perheen kanssa Tukholmaan. Puffassa ihmiset kiskovat hullunkiilto silmissään sapuskaa, mutta mun ei tee mieli kuin vähän järsiä salaattipöydän antimia ja jälkkäripöydän hedelmiä.

Pahonvoinnista ja flunssasta huolimatta reissusta tulee ihan onnistunut. En edes joudu oksentamaan. Tuntuukin siltä, että tässä raskaudessa pätee sama häilyvä sääntö kuin ensimmäisessäkin. Pienikin stressi tai kiireentuntu pahentaa olotilaa huomattavasti. Kiireettömässä tunnelmassa ja lomalla olo on parempi.

Paluumatkalla ostan laivan tax-freestä raskausarpia estävän Burt’s Bees-sarjan voiteen, jota alan levittää vatsaani iltaisin. Uskon edelleen kookosöljyn toimivan hommassa parhaiten, mutta vedetään nyt ainakin alku vähän vähemmän kookoksisilla tuoksuilla.

Viikonloppuna juhlimme ystäviemme häitä. Olemme hotellissa yötä, ja ensimmäistä kertaa viikkoihin huomaan aamupalan oikeasti maistuvan hyvältä. Mies ja lapsi lähtevät hotellihuoneeseen, kun minä jään vielä itsekseni nauttimaan auringon pilkahduksesta pahoinvoinnin keskellä. Tilaan toisen kannullisen teetä, haen lautaselle lisää hedelmiä ja selaan päivän Hesarin. Kyllä tämä tästä!

Kaikki raskausviikko-postaukset täällä. Kuva satunnainen Instagram-otos tuolta viikolta.

Jaa