Yhteistyössä Lauran Pikku Putiikki. *Postauksessa affilinkkejä. 

Turhamaisen mutsin onnenpäivä koitti tänä keväänä, kun lapsen janisieviset olivat jääneet pieneksi. Vihdoin sain hankkia niiden rumilusten tilalle komeammat plehat! Toinen onnenpäivä koitti heti perään, kun Lauran Pikku Putiikin* kanssa järjestyi juuri sopivaan aikaan yhteistyö, ja lapsi sai uudet Babiators-aurinkolasit* kaupan valikoimista.

Babiatorsseja ei ollut vielä silloin saatavilla Suomessa, kun hankin lapselle Julbon janisieviset. Ehkä ihan hyvä niin, sillä ulkonäöllisistä erimielisyyksistä huolimatta kokisin Julbon mallin toimivan paremmin vauvalla. Mutta nyt parivuotiaalla tällaiset perinteisemmät aurinkolasit jo toimivat, eikä uimalasimeininkiä tarvita. Ainakaan meillä, sillä saahan lapsi tietty revittyä lasit kuin lasit päästä, jos niitä ei huvita pitää.

Minime ei kuitenkaan kisko pleksejä nenältään pois. Ainakaan ihan joka kerta. Päinvastoin. Toisin kuin vauvana, hän on nyt selkeästi ymmärtänyt aurinkolasien tarkoituksen ja kyselee auringon porottaessa lasien perään. Railakkaimmissa temmellyksissä aurinkolasit eivät kuitenkaan pysy kunnolla nenällä. Sen fiiliksen tietää varmasti myös jokainen aikuinen, joka on yrittänyt käydä hikijuoksulenkillä normaalit pleksit päässään. Lasit valuvat välillä nenältä ja korvan takanakin asentoa on korjailtava.

Valitsimme lapsen kanssa yhdessä limited edition -sarjasta punavalkoiset kehykset, joissa säkenöi tähtikuvioita*. Koko on 0­–3-vuotiaille tarkoitettu. Limited edition -sarja eroaa perus-Babiatorseista siinä, että niiden linsseissä on UV-suojan lisäksi polarisoidut linssit, jotka vähentävät häikäisyä. Mukana tulee myös kotelo laseille. Muuten meininki on sama kuin Babiatorseissa ennenkin. Kehykset ovat sataprosenttista kumia, jossa ei ole BPA:ta tai flataatteja, mikä on erittäin hyvä ja valitettavan harvinainen juttu lasten aurinkolaseissa. Erikoisuutena Babiatorsin arskoissa on 12 kuukauden takuu rikkoutumisen tai katoamisen varalta.

Mä sain manguttua teille käyttöön alekoodin Babiatorseihin, jos näiden pleksien ulkonäkö kolahtaa teihinkin ja perheessä on tarvetta lasten kunnollisille aurinkolaseille. Naputtamalla koodin MUTSIBABIATORS10, saat Lauran Pikku Putiikista* 10 prosentin alennuksen kaikista Babiatorsin aurinkolaseista* toukokuun loppuun asti. Putiikilla on varastossa 18 erilaista Babiators-mallia, ja yleensä ennen kello 13 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan vielä saman päivän aikana. Putiikissa on myynnissä lisäksi esimerkiksi kreisejä Ju-Ju-Be –hoitolaukkuja*, joista löytyy myös reppumalleja. Hyvä niin, sillä oman kokemukseni perusteella vauva-aikana reppu on mutsin paras kantojuhta!

Jaa