Yhteistyössä Pikkunorsu

Yksinkertaiset oivallukset ovat yleensä niitä nerokkaimpia. Vai mitä sanotte näistä innokkaan helsinkiläisen musiikkiharrastajan luomista lastenlaulujulisteista ja -korteista? Printtien suunnittelija Outi teki alun perin ensimmäisen version Tuiki tuiki tähtönen -laulujulisteesta pojalleen ja hokasi, että ehkäpä muutkin tykkäisivät musiikin ja typografian yhdistämisestä.

Ja todellakin, ainakin minä hullaannuin näin näppärään ja kauniiseen musiikilliseen tuoteperheeseen. Tykkään siitä, että laulut todella näyttävät Outin kirjoittamina siltä, miltä ne kuulostavatkin. Hienoa on myös se, että Pikkunorsun kaikki tuotteet painetaan Suomessa, julisteet sekä kortit helsinkiläisessä Studio Uniccossa.

Elefanttimarssi-julisteen valitsin yksinkertaisesti ulkonäköä katsoen. Se näyttää kauneimmalta, mutta on biisi toki ollut myös kovassa renkutuksessa perheessämme. Jänis istui maassa -laulu oli taas ehdoton valinta toiseen korttiin. Se oli ensimmäinen laulu, jonka lapsi oppi laulamaan itsekseen. Sai tuokin kulunut ralli sydämessäni ihan uudenlaisen merkityksen sitä myötä. Toiseksi kortiksi valitsin pirteän ja vekkulin ulkonäön vuoksi Yksi pieni ankka -kortin.

Julisteen laitoin majailemaan lapsen uninurkkaan, jossa sille oli juuri sopiva kolonen. Kortit olivat ensin työpisteellä, mutta totesin sitten, että kyllä noin nätit kortit pitää kehystää. Nyt ne hauskuuttavat eteisen lipaston päällä.

Ja sitten teille kaksi herkkupalaa! Sain arpoa teille yhden vapaavalintaisen A3-kokoisen julisteen Pikkunorsulta. Jätä siis kommentti tähän postaukseen, josta käy ilmi nimimerkkisi, julistesuosikkisi ja sähköpostiosoitteesi. Arvontaan on aikaa osallistua viikon ajan, sunnuntaihin 4. päivä toukokuuta asti.

Jos et luota onnettareen, sain myös käytettäväksenne 15 prosentin aleen oikeuttavan koodin Pikkunorsun verkkokauppaan. Koodilla LAHIOMUTSI15 tämä onnistuu. Koodi on voimassa kaksi viikkoa tästä päivästä.

Jaa