Vau! Aikamoinen kirppispäivä takana. Vaikka edellisinäkin vuosina Vanhan Herttoniemen pihakirppispäivä on vetänyt sakkia, nyt veikkaisin ennätysten paukkuneen. Ensimmäisen kahden tunnin ajan en ehtinyt muuta kuin rahastaa. Kiitos niille ihanille asiakkaille, jotka sinnikkäästi pyrkivät jostain välistä tunkemaan rahat kouraani, vaikka jengiä oli kuin muurahaiskeossa.

Kun puolenpäivän aikaan oli aikaa napata muutama kuvakin, kaikki parhaimmat herkut olivat jo menneet ja kirppispöytä näytti vaisulta. Mutta parempi tuotteet onnellisilla uusilla omistajilla käytössä kuin nättinä rekvisiittana meikäläisen kuvissa. Roudasin myyntiin niin monta kassillista, että en edes kehtaa sanoa, mutta takaisin kannoin vain kaksi korillista sitä sun tätä. Mahtavaa, mikä keveyden tunne sekä fyysisesti että henkisesti!

Nyt on nenänpää hellänä auringosta ja pää kipeänä silmien siristelystä. Olen monta ihanaa vintagemekkoa, -laukkua ja -takkia vajaampi nainen, mutta onnellinen raskaana oleva mutsi. Johan mahtuu lähiökaksioon neljännen ihmisasukkaan vermeet ja vauvatilpehöörit!

Parempia kuvia kirppishumusta täällä.

Jaa