Seuraa Lähiömutsin virallinen liikenneturvallisuustiedote. Ei, Helsinkiin ei ole yllättäen tullut liikennettä sotkevaa lumimyräkkää, vaikka viime talvena otetuista kuvista niin voisikin äkkiseltään päätellä. Mutta yhä nopeammin pimenevät illat ovat yllättäneet monet rattaita työntävät perheet, myös meidät. Rattaissa ja vaunuissa matkaa se kaikkein arvokkain, mutta pimeällä syystiellä autoileva ei sitä tiedä tai näe, jos lapsikiesissä ei ole heijastimia.
Keväällä lumien sulettua käyttöön otetuissa Ponyissamme ei vielä heijastimia ole. Harttaneissa sen sijaan on kiesin omien onnettomien heijastimien lisäksi roikkumassa sydänheijastin ja välkkymässä led-valo, jotka kuvissakin näkyvät. Jotta näymme Ponyillakin matkatessa sen lyhyen ajan ennen lumien tuloa ja rattaiden talviteloille pakkaamista, lupaan hoitaa heijastinasiat kuntoon ensitilassa. Jos tiedät vaunujenne tai rattaidenne heijastinvarustelun olevan kehnolla tolalla, kehotan sinuakin pikaiseen heijastinryhdistäytymiseen.

Jaa