Jouluterveiset Pohjanmaalta! Saavuimme tänne muutamaa päivää etukenossa ennen joulua, ja vaikka sade on piiskannut vähäisetkin lumikinokset hiljalleen pois, on kuin olisi päätynyt lumisadepalloon – tiedättehän sellaiseen kuplan sisälle aseteltuun kuvaelmaan, jota ravistelemalla pallon lumihiutaleet lähtevät tanssiin. On vain tämä todellisuus, jonka ympärille on muodostunut puuterisen pehmeä seinämä.

Toivottavasti tekin saatte viettää juuri sellaisen joulun kuin toivotte. Olkoon joulupöydässä kaikki itse tehtyä tai kaupasta hankittua, piditte sitten jouluna sometonta aikaa tai vietätte kerrankin kelloa vilkuilematta netissä aikaa, olette sitten maalla tai kaupungissa, näette sitten puolisukua tai vietätte kavereiden kanssa joulua – kunhan se on se, mikä tuo tunnelman juuri teidän jouluun.

Kivaa, rentoa ja juuri teille parahultaista joulua siis – pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

Jaa