Lahiomutsi Akaslompolo Yllas Lappi Talvi-3508
Lahiomutsi Akaslompolo Yllas Lappi Talvi-3508

12.2.2019 Äkäslompolo, Lappi

Terveiset täältä Äkäslompolosta! Lähdimme perheen kanssa tänne viettämään hiihtolomaa niin tohinalla, että en ehtinyt mainita siitä teille mitään. Instagramin puolella sen sijaan olen lähettänyt pikapostikortteja pitkin matkaa, ehkä ne ovatkin saapuneet perille? Oli miten oli, toivottavasti tämä kortti viimeistään tavoittaa teidät.

Täällä kaikki mitä mainiommin. Olemme hullaantuneet lumisesta ja hiljaisesta luonnosta, tehneet koko päivän hiihtoretkiä, nukkuneet makeasti kelohonkamökin suojissa ja seikkailleet yöjunassa – minä kun ilokseni sain yhdistää tähän reissuun myös yhteistyökuvioita VR:n kanssa.

Ja voi hyvänen aika näitä maisemia! Ovat kuulkaa kuin postikortista ja enemmän.

Odotan innolla, että voin kertoa teille kaikki reissukuulumiset. Olisi ihana istua yhdessä iltaa ja näyttää teille läjä lomakuvia! Nähtäisiinkö heti ensi viikolla, maanantai sopisi minulle?

Hykertyneen onnellisena,

Hanne ja muu reissukööri

Jaa