Lahiomutsi Kirppis Ipanainen Helsinki-2539

Ipanainen-kirpputorilta laitettiin viestiä ja kysyttiin, josko tahtoisin tulla heille myymään lastemme pieneksi ja tarpeettomaksi jääneitä vaatteita ja leluja. No todellakin tahdon! Vihdoinkin syy ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä inventaario lastenhuoneeseen.

Kahden ja puolen illan humsteeraamisen jälkeen lastenhuoneen lelukorit oli käyty läpi ja yllättävän yksissä tuumin lasten kanssa luovuttiin taaperoikäisten leluista ja muutamista viimeisistä vauvaleluista.

Isoin yllätys oli, että vaatekaapin antimista oli lajiteltava lähemmäs puolet myytäväksi. Toinen lapsista on näemmä vetäissyt kunnon kasvuspurtin, jättänyt yhden vaatekoon välistä kokonaan ja siirtynyt kerrasta kahta vaatekokoa isompaan garderobiin. Ei ihme, että lahkeista pukkaa lunta sisään, legginsit kinnaa ja mekonhelmat jäävät niin ylös, että Peppi Pitkätossukin jää kakkoseksi.

Ensi viikon alusta lähtien – tämän tarkemmin en päivää valitettavasti osaa sanoa – Helsingin Hakaniemessä sijaitsevan lastentarvikeliike Ipanaisen kirppispuolella on siis uutta kotia etsimässä meidän vanhoja aarteitamme.

Vaatteet ovat lähinnä koossa 98-104 ja 128-134. Vaatteiden valmistajat ovat sitä, mitä mukuloilla noin muutenkin päällä näkyy, eli: Polarn O. Pyret, Melli, Papu, Marimekko ja Aarrekid. Myyn myös itse ompelemiani ja neulomiani vaatteita, kuten tämän mekon, tuon sirkusneuletakin ja tämän lippapipon. Niiden saumoihin on ommeltu ja tikuttu erityismäärä rakkautta, saatte sen kaupanpäälle.

Myynnissä olevat vaatteet ovat lähinnä mekkoja ja paitoja, sillä jälkikasvullani on tapana sutia alaosat niin riekaleiksi, että niistä ei jää mitään myytävää jäljelle. Paitsi parit farkut on, joista toiset olen itse asiassa ostanut Ipanaiselta aikoinaan. Niin ja läjä shortseja (ne jalassa rikki möyritään sitten ihan vain polvien iho). Myynnissä on myös kasa kangaskenkiä, välikausikenkiä ja kirjoja. Pakkasin kirppiskasseihin myös välikausivaatteita, villavaatteita ja nämä itse maalaamani puiset kirjainpalikat.

Jaa