Unelmaduunarit Podcast Piritta Hagman-1467

Unelmaduunarit Podcast Piritta Hagman-1467Hyvää vapun jälkeistä duuniviikkoa! Loppuviikkoon saa potkua minun ja Satun Unelmaduunarit-podcastin uudesta jaksosta, jossa tällä kertaa puhumme erikoistumisesta. Välillä kun saattaa olla hyvä miettiä, josko työelämässä olisi aika laittaa suppiloa soukemmalle, karsia rönsyjä ja keskittyä ydinosaamiseensa.

Minusta ei sellaiseen saksimiseen ainakaan tässä vaiheessa elämää olisi, sillä tykkään ihan liian monesta asiasta. Jos vain aikaa olisi, kasvattelisin duunipalettiini yhä enemmän rönsyjä ja pieniä kokeellisia työkukkasia! Satun duunipaletti rehottaa vielä villimpänä kuin omani. Mutta joillakin aloilla erikoistuminen on kuitenkin jopa välttämätöntä, että osaaminen hioutuu huippuunsa ja asiakkaat löytyvät.

Tällä viikolla Unelmaduunareissa on haastateltavana fysioterapeutti Piritta Hagman, joka löysi erikoistumisväylänsä perheellistyttyään. Nykyään hän pyörittää omaa äitiysfysioterapiaan erikoistunutta Äitiysfysiota.

Piritta työskentelee myös synnytysvalmentaja, imetyskouluttajana ja tekee duunia doulana, eli synnytystukihenkilönä. Puhummekin Kambodzan-matkan yhteydessä äänitetyssä haastattelussa myös siitä, mitä doula oikein tekee ja miksi pitäisi maksaa siitä, että synnytykseen tulee mukaan joku itselle vieras ihminen sairaalahenkilökunnan ja mahdollisen oman puolison lisäksi.

Jakson pääset kuuntelemaan tuosta yltä tai täältä, ja suosittelen lataamaan omaan luuriin Acast-sovelluksen. Kun seuraat siellä Unelmaduunareita, saat uusimman jakson heti tuoreeltaan puhelimeesi. Acastista löytyy myös mielin määrin muuta podcast-kuunneltavaa, joita on ihana laittaa pyörimään työmatkan ajaksi, lenkkeillessä tai vaikka pyykkejä viikatessa. Ja jos käytät iTunesia, Unelmaduunarit voi laittaa tilaukseen myös sitä kautta. Ja ihan ilmaiseksi, kun sitä aina välillä kysytään.

Sitten vielä mahtavia uutisia! Saatiin Satun kanssa viime viikon lopulla kuulla, että PING Helsinki nosti Unelmaduunarit-podcastin Best of the year 2018 -listalleen. Upea juttu! Joka kerta myös lämmittää yhtä kuplivasti teiltä kuulijoilta saadut palautteet, kehut, toiveet ja parannusehdotukset. Kiitos, että kuuntelette ja olette aktiivisesti mukana! Unelmaduunareille onkin kertynyt kuuntelukertoja jo pitkälle yli 60 000 kertaa, kreisin hienoa!

TÄÄLLÄ VOIT KUUNNELLA AIEMMAT JAKSOT UNELMADUUNARIT-PODCASTISTA:

Ja sitten vielä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja ja postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on. Muistathan myös meidän Unelmahommissa-kirjan

Jaa

Jätä kommentti
Henkilötietojasi käsitellään ja ne tallennetaan roskapostin estämiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.