Unelmaduunarit Podcast Jare Tiihonen Cheek Hanne Valtari Satu Ramo-1614

Unelmaduunarit Podcast Jare Tiihonen Cheek Hanne Valtari Satu Ramo-1615No nyt! Onhan sen perään ehditty jo kyselläkin ja nyt se on vihdoin eetterissä: Unelmaduunarit-podcastin uusin jakso! Tehdään Satun kanssa komeasti paluu tauolta Cheekin, eli Jare Tiihosen kanssa.

Unelmaduunareiden uusimmassa jaksossa puhumme tällä kertaa työuran lopettamisesta ja uuden suunnan löytämisestä. Mistä tietää, kun oikea aika tehdä muutos on tullut? Vieraamme Jare Tiihonen on ilmoittanut lopettavansa uransa nyt, kun on huipulla. Eikö se nyt ole ihan kreisiä! Miksi lopettaa nyt, kun Cheek on niin menestynyt? Jaksossa Jare pohtii myös sitä, mitä tekisi Cheekin jälkeen.

Puhumme jaksossa Satun kanssa myös omista kokemuksistamme. Miten minä viime syksynä ensimmäistä kertaa ajattelin, että tahdon lopettaa koko blogin – ja miten uusi into ja suunta sitten taas löytyi. Satu taas kertoo siitä, miten uskalsi ja ymmärsi päästää irti kivijalkakaupastaan.

Sitten viime kuuleman, olemme viilanneet jaksojen muotoa teidän toiveiden mukaisesti. Te toivoitte meitä Satun kanssa enemmän ääneen, joten sitä on luvassa. Jaksojen alussa puhumme kunkin jakson teemasta ensin kahdestaan Satun kanssa, kunnes napataan mukaan myös haastateltava. Joka jaksossa on siis luvassa myös uusia mielenkiintoisia unelmaduunareita, kuten te olette toivoneetkin. Mitä olette mieltä uudesta rakenteesta?

Teimme myös äänitykset täysin eri tavalla, sillä niitä ei ole tehty studiossa, kuten edelliset 12 jaksoa tehtiin. Nyt me nappasimme karvahattuisen mikrofonin ja lähdimme kentälle. Jaksoja on äänitetty muun muassa meidän lastenhuoneessa, kambodzalaisen hotellin kuntosalin lattialla, Islannissa, kirjamessuilla, haastateltavien työhuoneilla ja uima-altaalla. Miltä pieni rosoisuus teidän korviin kuulostaa? Äänimaailmaa rikastuttavalta vai ärsyttävältä?

Siten vielä isot kiitokset Kansan sivistysrahastolle, jolta saamamme apuraha osittain mahdollisti tämän unelmaduunin, Unelmaduunarit-podcastin.

Kuunnelkaahan siis päivän Unelmaduunarit-jakso. Kuten tapana on ollut, kestoa jaksolla on puolituntinen, eli sen voi kätevästi kuunnella vaikka työmatkalla tai ruokaa laittaessa. Voitte tehdä sen tuon yllä olevan playerin kautta tai täällä. Kaikki Unelmaduunareiden julkaistut jaksot löytyvät kootusti täältä ja lisäksi muun muassa iTunesista ja puhelimen omasta podcast-sovelluksesta.

Tästä eteenpäin Unelmaduunarit ilmestyy taas tuttuun tapaan heti työviikon kärkeen, maanantaisin.

Ja hei, kertokaa ihmeessä palautetta, se olisi mahtavaa. Palautetta on kätevin jättää Unelmaduunarit-podcastin omien Facebook-sivujen kautta. Päivitämme sivuille kootusti kaikki podcastiin liittyvät päivitykset ja jutut.

 Täällä postaus siitä, miten ja miksi kuunnella podcasteja.

Täällä postaus siitä, mikä Unelmaduunarit-podcast on.

Jaa