Vielä viimeinen työviikkorutistus ennen kuin lähes koko Suomi vaipuu kollektiiviseen kesähorrokseen ja sitä myöten omakin työkalenteri hiljenee. Näyttäisi siltä, että tulevan rapian kuukauden ajan aikataulutetut työmenot ovat lähinnä työtä ja lomaa yhdistäviä reissuja. Välillä edelleen itseään joutuu nipistämään, että tosissaan uskoo voivansa tehdä tällaisia juttuja työkseen.

Jos juhannusviikko yllätti muijan, sen teki myös tämän viikon työrupeama. Muistatte ehkä, kun höpisin jotakin podcast-sarjasta, johon lupasin palata myöhemmin? No nyt on sitten se myöhemmin, sillä seuraavien päivien aikana minä ja Salamatkustaja-blogin Satu linnoittaudutaan Rähinä Recordsin studiolle Unelmaduunarit-podcastsarjan ensimmäisten vieraiden kanssa.

Satun ja minun Unelmahommissa-kirja on puhuttanut ja saanut niin paljon hyvää palautetta, että työelämän pölyjen tomuttamiselle on selkeästi tarvetta ja tilausta. Niinpä päätimme tuossa keväällä Satun kanssa tehdä kirjalle itsenäisen jatko-osan podcastina. Esitimme ideamme huhtikuussa Wecast-tuotantoyhtiölle, jonka kanssa löimme saman tien kättä päälle.

Unelmaduunarit on kahden unelmatyöläisen, minun ja Satun, houstaama podcast-sarja unelmien työelämästä. Kuten Unelmahommissa-kirjakin, podcast on tarkoitettu ihan kaikille, jotka tahtovat rakastaa työtään. Työelämäaiheita on tomuttamassa minun ja Satun kanssa liuta mahtavia vieraita, jotka hekin ovat omissa unelmahommissaan. Puhumme muun muassa omien unelmahommien löytymisestä, työssä jaksamisesta, rahasta, työn tulevaisuudesta ja uran sekä perheen yhdistämisestä.

Emme lupaa sen vähempää kuin että kuuntelemalla Unelmaduunarit-podcasteja työstä häviää rangaistuksen maku! Ensimmäinen jakso sarjaa ilmestyy tulevana syksynä, minkä jälkeen tiukkaa ja hauskaa puhetta työelämän ihanuudesta ja kamaluudesta on luvassa joka viikko aina vuoden loppupuolelle asti.

Ennen kuin saat Unelmaduunarit suoraan sun korvaan, voit aloittaa orientoitumisen kuuntelemalla Unelmahommissa-kirjaa äänikirjana. Sillä vihdoin se on valmiina! Äänikirjan perään on kyselty, ja nyt Unelmahommissa löytyy ainakin jo Bookbeatin valikoimista sähkökirjan lisäksi myös luettuna versiona. Että eikun napit korviin ja Suomen suvesta sekä unelmista nauttimaan!

Kuvista kiitos kaimalleni Hannelle!

Jaa