Postaus sisältää *-merkityn affiliate-linkin

 

Minun piti vielä palata after work -kemuihin, jotka Satun kanssa järjestimme Unelmahommissa-kirjamme kunniaksi muutama viikko sitten. Laitoimme silloin pöydät ja goodie bagit notkumaan suomalaista osaamista. Levyjä saimme soittamaan Herttoniemen ylpeyden, dj Eero Löyttyjärven. Unelmahommistaan meillä oli puhumassa upea kolmikko, Laura Friman, Maaretta Tukiainen ja Riku Uski.

 

Olen tässä koittanut kirjoittaa jatko-osaa juhlista, mutta tajusin olevani sanaton. Kliseistä ehkä, mutta totta. Olen lukenut muiden tekstejä noista kemuista ja etenkin kirjan herättämistä ajatuksista. Ja sitten sen tajusin. Mitäpä minä tässä turhaan yritän hölistä, annetaan muiden kertoa, miltä Unelmahommissa on tuntunut, Artun ottamilla kirjajuhlakuvilla maustettuna. Kas näin:

”Pilvilinnat ja realismi oli onnistuttu punnitsemaan kirjaan niin tasapainoisesti, ettei tarina lipsahtanut kertaakaan siirappisen liirumlaarumin puolelle, vaan keikkui sateenkaarten ja excelien inspiroivassa välimaastossa. —- Kaikkiaan Unelmahommissa on varmasti inspiroivin kirja, jonka olen koskaan lukenut.” Nakit ja Mutsi -blogi

 

”Tilaisuudessa juhlittiin Hanne Valtarin ja Satu Rämön Unelmahommissa-opasta, joka on MAHTAVA. Ei bullshittiä, välkkyjä vinkkejä, kiinnostavia stooreja, loputtomasti inspiraatiota. Ahmittava kokonaisuus. Suosittelen lämmöllä!” Laura Friman Facebook-tilillään.

 

”Kirjassa oli tosi hyviä ajatuksia oman työn hinnoitteluun. Tosi harvoin hinnoittelua ja raha-asioita avataan kuten tässä kirjassa on avattu. Monesti hinnoittelu on täysin hyshys-asiaa, josta ei puhuta julkisesti.” Taikasaappaat-blogi

”Todella ajatuksia herättävä ja inspiroiva kirja. Hetkessä imaisin 100 sivua, joten suosittelen!” annesofian Instagram-tilillään

 

”Unelmahommissa – Tee itsellesi työ siitä mistä pidät on oikeasti erittäin inspiroiva opas, joka herätti ainakin minut miettimään, voisinko joskus tehdä muutakin kuin opehommia sekä sitä, millaisista opehommista nautin eniten ja voinko kehittää itseäni sillä saralla.” Luetaanko tämä -blogi

 

”Tosi kiva ja hyödyllinen kirja kaikille meille, joita kiinnostaa yrittäjyys ja oman intohimon toteuttaminen työn kautta.” Idascozycorner Intagram-tilillään

”Hurjasti inspistä, ideoita ja ajateltavaa, uutta varmuutta hatariin askeliin kohti unelmahommia. Lämpimin suositukseni, tämä ei ole self help -hömppää, vaan uraopas, jonka sinäkin haluat lukea!” piapas Instagram-tilillään

 

”Kirja osuu ajanhermoon älyttömän hyvin, yhä suurempi osa armaasta lamasukupolvestani tuntuu arvostavan kaikkein eniten juuri työssä viihtymistä, itsensä toteuttamista ja vapautta matkustaa ja viettää aikaa kumppanin ja/tai lapsien kanssa. Ihanaa siis, että Hanne ja Satu vinkkaavat kirjassa niin monia tapoja toteuttaa tuota unelmaa.” Pauloissa-blogi

 

”Pinttyneet ajatusmallit kokivat virkistävän tuuletuksen juuri oikeaan aikaan.” linla9 Instagram-tilillään.

”Vahva lukusuositus. Etenkin kaikille, jotka minun tapaani räpiköivät vielä kolmekymppisenä ikuisessa kriisissä siitä, että mitähän sitä tekisi isona. On mahdollista tehdä juuri sitä, mitä haluaa.” petratuulia_ Instagram-tilillään

 

”Kirjasta saanee irti eniten ammattibloggaamisesta haaveilevat, mutta voin suositella kirjaa huoletta kaikille, joita kiinnostaa ennalta-arvattavassa uraputkessa sukeltamisen sijaan alkaa toteuttaa jotain omaa.” Chocochili-blogi

 

”Kirjan rakenne on todella onnistunut. Nyt kirjan lukemisen jälkeen tuntuu luontevalta palata ajatuksia herättävimpiin kohtiin uudelleen ja erityisesti rauhassa keskittyä miettimään omia ajatuksiaan”. curiosbookfairy Instagram-tilillään

”Kirja on oivaltava. Tekstistä huomaa, että molemmat kirjoittajat ovat pohtineet aihetta pintaa syvemmältä. Mitkä seikat ovat johtaneet tähän. Ehkä jopa paljon syvemmältä mitä kirjassa edes näkyy. Unelmahommissa ei ole vastaus tai ohjenuora ”Tee näin ja pääset unelmahommiin”, vaan se esittää lukijalle juuri oikeat kysymykset.” Aaltoja-blogi

 

”Tää on vain niin ihana kirja, joka herättää miljoonia toinen toistaan lennokkaampia ajatuksia!” munkirjahylly Instagram-tilillään

 

Vau. Hienointa on ollut huomata, että erilaiset ihmiset erilaisissa elämäntilanteissa löytävät kirjasta erilaisia juttuja. Sitä lukevat kaiken ikäiset, miehet ja naiset. Suosituksia on voinut lukea niin Kotivinkin kuin Talouselämän sivuilta.

 

Taidatte ymmärtää nyt, miksi olen sanaton? Lähes jokaisella kirjan kirjoittajalla on varmasti toive voida liikauttaa jotain lukijoissaan, ehkä vähän nyrjättää eri asentoon sitä ympäröivää maailmaakin. Ja sitä Unelmahommissa* tosiaan tuntuu tekevän.
Jaa