Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä

Esikoisillani näyttäisi olevan kiire maailmaan. Ensimmäinen lapseni syntyi ennenaikaisena, ja yhtä malttamaton näemmä on myös kirjaesikoiseni. Unelmahommissa – tee itsellesi työ siitä mistä pidät -kirja* on rynninyt painotuoreena kauppoihin, vaikka varsinainen ilmestymispäivä on vasta ensi viikolla.

Kirjailijakollegani Satun ja minun tarinallinen vertaisopas Unelmahommissa löytyy nettikauppojen lisäksi laajalti jo kivijalkakirjakaupoistakin. Kirja on alkanut myös kolahdella ennakkotilaajien postiluukkuihin. Oletteko jo ehtineet saada omanne?

Minä en saa kirjaa käsiini vielä viikkohin (syy on toki trooppisen ihana). Onneksi fyysisen kirjan lisäksi Unelmahommista voi inspiroitua ja hakea ajatuksia BookBeatin puolella, jonne toivottavasti saadaan lukuversion lisäksi äänikirjakin jossain vaiheessa etenkin ruuhkavuosissa suhaavien riemuksi. Sähköisenä kirjan saa ahmittua myös Google Playstä. Pian se ilmestyy myös Elisa Kirjan, Suomalainen.comin ja Applen iBooksin valikoimiin.

Sitä mukaa kun kirja on löytänyt lukijoiden käsiin, sitä mukaa on alkanut myös tipahdella ensimmäisiä kommentteja kirjasta. Ja voi että, miten mahtava fiilis niistä on tullut! Perhoset laittavat vatsassa tanssiksi, sormenpäitä kihmelöi ja hymy nykii itsensä huomaamatta korviin asti. Katsokaa nyt näitä:

”Tunnen muutoksien tapahtuvan jo solutasolla elämässäni.” Sari Veikkonen Instagram-tilillään.

”Tämä on yksi niistä kirjoista, joita tänä keväänä olen kaikista eniten odottanut! ”Tee itsellesi työ siitä mistä pidät” – rakastan tätä jo nyt! ” Ja myöhemmin kommentti: ”Luin ekat 100 sivua ja tämä tosiaan on 100.Emmi Nuorgam Instagram-tilillään.

”Vihdoinkin kirja, jota tämä keskittymiskyvytön ihminen jaksaa lukea. Mahtava kirja!” iamlittleemma Instagram-tilillään.

”Kolmasosa tuli jo eilen luettua ja yksi pieni ajatus kasvoi vähän isommaksi samalla (mutta jäi vielä hautumaan) – älyttömän hyvää ja inspiroivaa tekstiä!” Yksi pieni lukupäiväkirja Insgaram-tilillään.

Vau! Tämä juuri on kaikessa kirjoittamisessa parasta. Pystyä liikauttamaan lukijassa jotain, inspiroida, laittaa ajattelemaan. Tönäistä vähän eteenpäin ja antaa ymmärrystä sekä tietoa. Vaikka Unelmahommissa on kategorisoitu tietokirjaksi, se on myös – kirjoittajansa lahjomattoman mielipiteen mukaan – koukuttava lukuelämys ja tarinallisuudessaan viihdyttävä.

Tarina kun on se kaikista tärkein, ja jokaisella tarinalla on alkunsa. Toivottavasti moni saa sysäyksen, alun tai tärkeän luvun omaan tarinaansa Unelmahommissa-kirjasta.

Ja hei! Painolämpimäisten kunniaksi sain teille käyttöönne alekoodin unelmahommissa, jolla saa jo valmiiksi edullisesta Adlibriksen kirjahinnasta 10 prosentin alennennuksen*! Koodi on voimassa 20. huhtikuuta saakka.

Jaa