Äitienpäivä on tehty täpinöivistä lapsista, rapisevista salaisuuksista ja kolmiosaisista aamuista. Ensin heräät, kun toinen lapsi kiipeää kiinni kylkeen, sitten kun molemmat lapset heräävät ja sitten, kun lapset virallisesti tulevat herättämään.

Äitienpäivä on tehty täysistä pyykkikoneellisista, suloisista askarteluista ja auringossa lojuvista viikkaamattomien pyykkien läjistä.

Äitienpäivä on tehty suukottelevista, kiljuvista ja paljasvarpaisista lapsista. Äitienpäivä on tehty keittiössä hääräävästä miehestä, Hesarin sivujen rapinasta ja niin pitkästä aamusta, että kahvi ehtii jäähtyä pannuun.

Äitienpäivä on tehty polkupyörän renkaiden alla rahisevasta hiekasta ja takapihan metsästä, joka on yhtäkkiä peittynyt valkovuokkomereen. Äitienpäivä on tehty puiden mehevistä hiirenkorvista, keittolounaasta merenrannassa ja kalliosta, joka tuntuu pyllyn alla lämpimältä.

Äitienpäivä on tehty kolmesta kuksallisesta kahvia ja käpylehmistä, joiden nimet ovat Bella, Paavo ja Pera.

Äitienpäivä on tehty päänsärystä, punaisesta huulipunasta ja päiväunista yhdessä kaksivuotiaan kanssa. Äitienpäivänä on tehty Facetime-puheluista kaukana oleville äideille, mummille ja mummuille.

Äitienpäivä on tehty rakkaudesta, ikävästä, pölypalleroista, kiitollisuudesta, tiskikoneen hurinasta ja kodin lattiasta, joka on miinoitettu pikkuautoilla ja legopalikoilla.

Niistä on äitienpäivä tehty.

Jaa