Blogin kirjoittaja saa myydyistä pyöristä komission

Mistä tietää täällä Balillakin, että Suomessa on se parhain ja ihanin fillarikausi käynnistynyt? Siitä, että somessa on alkanut näkyä pyöräilykypärän alla hymyileviä naamoja. Ja siitä, että olen saanut kyselyitä, josko tänäkin vuonna minulla olisi tarjota teille alennuskoodia tuohon meiltäkin löytyvään perhepyörään, eli Babboe-laatikkopyörään. Tottahan toki minulla on!

Ajattelin laittaa koodin ilmoille vasta samoihin aikoihin, kun mekin pääsemme korkkaamaan pyöräilykauden siellä Suomessa, mutta mitäpä sitä nyt pihtailemaan. Tässä tulee:

Koodilla lahiomutsi saatte Babboe-laatikkopyöristä 50 euron alennuksen niin Babboe-kaupassa kuin Tavarapyörä-asiantuntijan putiikissa. Lisäksi koodin käyttäneet saavat pienen lahjan lapsille. Koodi on voimassa vuoden 2017 loppuun.

Meidän pyörämme on sähköavusteinen Babboe Curve, eli kolmipyöräinen tukeva perhefarmari. Jos pitäisi antaa vain yksi neuvo perhepyörän hankintaan, se olisi sähköt. Se lisäinvestointi kannattaa jokaisen euron edestä. Tuli nimittäin eka kausi poljettua sähköttömällä pyörällä, kunnes päivitettiin kolme vuotta sitten sähkölliseen versioon.

Kevääseen heräilevä luonto ja laatikkopyörän renkaiden alla rohiseva hiekka on kyllä yksi mielikuva, jota mielessä pitämällä paluu Suomeen tuntuu kivalta. Miten siistiä, että taas on edessä monen monta kuukautta pyöräilyä ilman naamaan satavia minijääpuikkoja tai lumisohjossa uivia teitä!

Olen joka vuosi enemmän ja enemmän rakastunut perhefarmariimme. Viime vuosi oli kerrassaan huikea. Mies oli kevään ja kesän hoitovapaalla, joten pyörä pääsi kuskaamaan lapsia seikkailuihin lähes joka päivä. Kuljimme fillarilla kaupunkiviljelyksillemme, ja pyörän kyydissä kulkivat niin taimet kuin niitä huoltavat minipuutarhurit. Kruisailimme laatikollamme myös pitkin Ahvenanmaata muksut ja rinkat pyörässä matkaten.

Viime syksyn remontissa pyörä oli korvaamaton juhta autottomalle perheellemme. Todistetusti sen kyydissä voi kuljettaa litroittain maalia, säkeittäin sementtiä ja jopa lattialistoja, mutta jälkimmäistä emme suosittele testaamaan. Muutossa meillä oli apuna pakun lisäksi pyörä, joka kyydissä myös tarpeettomaksi jääneitä tavaroita kuljetettiin kirpputorille myyntiin.

Tulevaksi kesäksi ollaan suunniteltu ihan uudenlaisia seikkailuita pyörämme kanssa – mahtavaa päästä nappaamaan teidätkin virtuaalisesti pyörämme kyytiin täällä blogissa!

Jos laatikkopyörä kiinnostaa, tässä vielä lista lisälukemista asiasta Lähiömutsin silmin katseltuna:

Jaa