Juuri tällä hetkellä elämä on pakkaamista. Vanha koti alkaa tyhjentyä, kun pakkaamme pikkuhiljaa omaisuuttamme muuttolaatikoihin. Uudessa kodissa tosin ollaan vasta siinä vaiheessa, että tänään pakattiin vanhaa keittiötä kannettavaksi ulos. Lisäksi olen yrittänyt pakata matkalaukkua, sillä lähdemme ystäviemme häihin Hampuriin viikonloppuna.

Ei mikään helpoin pakkausyhdistelmä, mutta fiilis on hyvä. Tässä on ollut monia kuukausia aikaa tehdä surutyötä vanhasta kodista luopumiseen, ja alan olla valmis päästämään irti. Uudesta kodista tulee niin ihana, vaikka tulemmekin asumaan ensimmäisen kuukauden muun muassa ilman keittiötä. Ja olen niin innoissani häistä! Sen lisäksi että pääsemme juhlimaan ystäviemme rakkautta, pääsen kokemaan saksalaiset häät.

Tässä kaiken pakkaamisen keskellä minulla olisi teille kolme pyyntöä.

Olettekin ehkä huomanneet tuohon sivupalkkiin ilmestyneen lukijatutkimuksen? Kainosti pyydän, että käytte kertomassa siellä mielipiteenne. Raksi ruutun -kysymyksistä selviää ruuhka-arjenkin keskellä viidessä minuutissa – kokeilin. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi Iittalan 100 euron arvoista lahjakorttia. Vastaamisesta on myös mulle ammatillisesti hurjasti hyötyä, kun tiedän paremmin, minkälaisia tyyppejä siellä onkaan.

Toinenkin pyyntö koskee blogijuttuja, mutta sitä ennen tahdon kiittää. Blogin ulkoasumuutoksen jälkeen on blogin toimivuuden kanssa ollut rutkasti ongelmia. Ostamani valmis teema osoittautui sudeksi, ja kokonaan uuden pohjan rakentaminen tyhjästä olisi luultavasti tullut halvemmaksi kuin tämän susipohjan korjailu. Ainakin aikaa ja hermoja olisi säästynyt. Eniten kuitenkin harmittaa, että teillä on ollut lukemisen sekä kommentoinnin kanssa niin paljon ongelmia etenkin mobiilissa.

Haluankin moiskauttaa teille kaikille jättimäiset virtuaalipusut siitä, että olette jaksaneet raportoida mulle blogin toimivuudessa ilmenneistä vioista. Kun on olemassa niin monenlaista laitetta ja niihin niin monenlaista selainta, olisi täyspäiväinen homma yrittää pysyä niiden kaikkien toimivuudesta perillä. It-timanttini on ratkonut ja parsinut vikoja, mutta samalla susipohja on revennyt jostain toisesta kulmasta ja lähtenyt repsottamaan kolmannesta. Toivoakseni nyt pian paketti kuitenkin alkaa olla harsittuna kauniisti kasaan. Pyydänkin, että raportoitte ongelmista jatkossakin, vaikka toivottavasti siihen ei ole tarvetta. Ja jättimäinen kiitos, kun olette jaksaneet lukea ja yrittää kommentoida, vaikka ongelmia onkin ollut!

Kolmantena pyyntönä kyselisin tekemisvinkkejä Hampuriin. Koska nyt joka tapauksessa lähdemme reissuun, olemme häiden lisäksi kaupungissa muutaman lomapäivän koko perheenä. Mahtavaa! Olen viimeksi ollut Hampurissa yli viisi vuotta sitten odottaessani esikoista, ja silloinkin saksalaiset ystäväni olivat järjestäneet menot ja meiningit reissun ajaksi. Tykkään matkojen suunnittelusta, mutta nyt ajanpuutteen takia ajattelimme kokeilla päätöntä luuhailua. Lapsiperheenä kun matkassa ollaan, voisi muutama tekemishitti ja takuuvarma ravintola silti olla hyvä pitää jemmattuna takataskussa.

Jaa