Olette te sitten ihania. Mä olen ollut ihan liikuttunut, miten mukana te olette eläneet meidän rakkaan lähiökaksion myynnissä. Kun kirjoitin meidän kotimme olevan kaupan, kommenttiosiossa jotkut kertoivat olleensa järkyttyneitä, vaikka odottavatkin innolla, mihin tulevaisuus meidät vie. Jotkut olivat itkeneetkin. Tunnistan fiilikset – ihan samanlaisissa tunneaallokoissa sitä on itsekin soudettu.

Lähiömutsi alkaa lähestyä viiden vuoden ikää, ja noiden vuosien aikana kotimme on ollut tärkeässä sivuroolissa blogissani. Ei kai ihmekään, että joillekin teistä pitkäaikaisista vakiolukijoista kodistamme on tullut hassulla tavalla merkityksellinen. Ehkä kuin rakkaan ystävän koti, jossa on vietetty monia hyviä hetkiä ja vietetty pitkiä iltoja keskustellen maailmaa paremmaksi.

Mutta nyt se on myynnissä, pitkän pohdinnan jälkeen. Juuri nyt on hyvä väli myydä, kun piirtelee aarrekarttaan isompaa reittikokonaisuutta perheemme tulevista vuosista.

Kotimme löytyy nyt Kiinteistömaailman sivujen lisäksi myös Oikotieltä sekä Etuovelta. Täällä oma esseemittainen kerrontani kodistamme omasta kaksiosta haaveilevalle. Ensinäyttö on tällä viikolla, torstaina 30. kesäkuuta kello 18-18.45. Tulkaa ja rakastukaa Herttoniemeen sekä ihanaan ja kokoansa isompaan lähiökaksioomme!

Jaa