Esikoinen sai tänä jouluna marketista Hello Kitty -joulukalenterin, jota pyysi joka kerta kaupassa käydessämme sen jälkeen, kun kalenterit siihen kassojen viereen lokakuussa ilmestyivät. Mun piti väsätä kiva kalenteri hänelle itse, mutta se idea kaatui vähän liian suuriin suunnitelmiin elämyskalenterini suhteen. 

Kiitos Leikki 2.0:n, mun ei sellaista tänä vuonna olisi tarvinnutkaan tehdä. Heidän tekemässään kalenterissa on just sitä jujua, mitä mäkin hain kaiken materian ja sekundasuklaan keskelle. Kalenterissa on hauskoja tehtäviä, jotka saavat varmasti nauramaan niin kalenteriluukun availijan kuin hänen lähipiirinsäkin. Mä ajattelin alkaa toteuttaa näitä esikoisen kanssa huomisesta lähtien, vaikka ykkösluukku jo ehtikin mennä.

Kalenterin voi ladata itselleen täältä ja halutessaan vaikka tulostaa seinälle ripustettavaksi. Kivaa joulukuuta!

Jaa